Filmuletele marilor castigatorilor de la Mirunette Language Competition 2015

Bursa UK - Mirunette

Concursul de limba engleza Mirunette Language Competition, editia 2015, a lansat o noua provocare elevilor ambitiosi din Romania, cu varste intre 10-17 ani: proba filmuletelor in limba engleza, in care acestia s-au straduit cat mai bine sa promoveze o tabara in Marea Britanie sau Irlanda, in doar 2 minute!

Am avut emotii cand am lansat aceasta provocare, intrucat nu stiam care vor fi reactiile, daca va fi perceputa ca o proba prea dificila sau daca elevii buni care nu au insa camere performante vor fi intimidati (desi am specificat de la inceput ca nu reprezinta un criteriu de departajare). In final, am fost surprinsi sa primim materiale video extraordinare de la copii! Ne-au amuzat, emotionat si am descoperit cat sunt de talentati! 🙂

Sunteti curiosi sa vedeti si voi filmuletele finalistilor de la Mirunette Language Competition 2015? Drum roll please…le veti descoperi in acest articol!

Alexandra Theodora Popa, 11 ani, Pitesti – marea castigatoare (categoria de varsta 10-13 ani) a unei tabere internationale de limba engleza in Anglia (2 saptamani), desfasurata la St. Mary’s School Ascot, in apropiere de Londra:
Oana Miruna Machita16 ani, Slobozia – marea castigatoare (categoria de varsta 14-17 ani) a unei tabere internationale de limba engleza in Anglia (2 saptamani), desfasurata la Queen Mary University, in Londra:

Ioana Cernat, 13 ani, Bucuresti – castigatoarea locului II (categoria de varsta 10-13 ani):

Roxana Elena Dumitriu, 17 ani, Galati – castigatoarea locului II (categoria de varsta 14-17 ani):

Tudor Onose, 13 ani, Targu Secuiesc – castigatorul locului III (categoria de varsta 10-13 ani):

Andra Bujan, 16 ani, Brasov – castigatoarea locului III (categoria de varsta 14-17 ani):

Urmariti mai multe filmulete ale finalistilor la Mirunette Language Competition, editia 2015, pe canalul nostru de YouTube AICI! 😀

Oferta completa de tabere in Anglia gasesti aici: http://www.mirunette.ro/tabere-de-vara/anglia