Mirunette Language Competition 2016 si-a desemnat castigatorii

Mirunette Language Competition 2016

Marii castigatori ai concursului Mirunette – editia 2016 au fost desemnati sambata, 4 Iunie, 2016, in cadrul Festivitatii de Premiere organizate la Clubul Taranului, in incinta Muzeului National al Taranului Roman. Evenimentul a fost plin de emotii si toti finalistii au urcat pe scena pentru a-si primi diplomele si premiile in aplauzele parintilor, profesorilor dar si ale echipei Mirunette!

Castigatorii marilor premii (cele 2 tabere internationale) sunt Alin Andrei Radu (categoria 10-13 ani) de la Liceul Tehnologic Fierbinti-Targ si Tudor Cristian Axinia (categoria 14-17 ani) de la Colegiul National Stefan cel Mare din Targu Neamt. Locul II la categoria 10-13 ani a fost ocupat de Sabin Stelian Avadanei de la Liceul Teoretic Vasile Conta din Targu Neamt, iar la categoria 14-17 ani de Andra Bujan  de la Colegiul National Andrei Saguna din Brasov. Locul III la categoria 10-13 ani i-a revenit lui Calin Gruia de la Colegiul National Gheorghe M. Murgoci din Braila, iar la categoria 14-17 ani Alexandrei Stancu de la Colegiul National Unirea din Focsani.

Mirunette Language Competition 2016

Castigatorii concursului Mirunette Language Competition 2016

Toti finalistii au fost premiati de catre partenerii concursului, carora le multumim pentru sustinerea extraordinara si pentru entuziasmul pe care l-au aratat! Printre premii se numara: 2 biciclete pliabile de la Biciclop, examene gratuite de limba engleza (Cambridge sau IELTS) de la British Council, carti oferite de Editura Humanitas si de Anthony Frost English Bookshop, tratamente dentare de la DentEstet4Teens, bilete la film de la Cinema City, cursuri de pictura pe ceramica si olarit de la ArtTime, cursuri de training pentru copii si tineri de la Clever Children, sejururi si vouchere de reducere la Hotel Club Austria (Busteni) si Pensiunea VilaQ (Varatec) si carduri de student international de la ISIC Romania.

Festivitatea de Premiere s-a desfasurat la Clubul Taranului din incinta Muzeul National al Taranului Roman,  iar studentii de la SPATC (Scoala Tehnica Postliceala de Arta Teatrala si Cinematografica) au filmat intreaga desfasurare a evenimentului. PepsiCo Romania a sustinut concursul Mirunette si i-a intampinat pe participanti cu chips-uri si sucuri racoritoare ce au fost foarte binevenite.

La editia din acest an, 2328 de elevi au intrat in competitia pentru cele doua tabere de doua saptamani in Marea Britanie. Dintre acestia au ajuns in etapa a II-a 1107, urmand apoi ca doar 40 de finalisti sa fie admisi in etapa finala a Mirunette Language Competition. Cei 40 de finalisti au venit din aproape 30 de orase din toata tara: Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Fieni, Fierbinti-Targ, Foscani, Galati, Ghimbav, Lehliu-Gara, Moreni, Niculitel, Onesti, Piatra Neamt, Ploiesti, Pucioasa, Ramnicu Sarat, Sighisoara, Simeria, Sitaru, Targoviste, Tg. Mures, Tg. Neamt, Timisoara, Tulcea si Ulmeni.

Felicitari celor de pe podium si tuturor finalistilor pentru ambitia, perseverenta si curajul de care au dat dovada. Ca in fiecare an, comisia de evaluare a avut misiunea dificila de a alege castigatorii dintre multi elevi foarte bine pregatiti la limba engleza. Toti au demonstrat ca au cunostinte solide, creativitate si o atitudine dezinvolta!

Sunteti curiosi sa ii cunoasteti pe finalistii Mirunette Language Competition 2016? Va invitam sa accesati albumul foto aici si colajul filmelor din etapa finala aici.

Alin Andrei Radu (10 ani) si Tudor Cristian Axinia (15 ani), marii castigatori ai acestei editii, vor merge in aceasta vara in tabere internationale de 2 saptamani oferite de Mirunette International Education, organizatorii acestui concurs. Taberele se desfasoara in campusurile unor colegii sau universitati renumite din Marea Britanie si includ cursuri de limba engleza, program interactiv de activitati distractive si excursii la obiective turistice faimoase. Participantii la astfel de tabere socializeaza si se imprietenesc cu alti copii de varsta lor din tari ca Germania, Italia, Franta, Spania, Rusia, Japonia, Mexic sau Brazilia! Mai multe informatii despre taberele internationale, dar si feedback-ul participantilor la astfel de programe se gasesc pe site-ul www.mirunette.ro.

Concursul National de limba engleza Mirunette Language Competition – editia 2016 a fost realizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Parteneri Media: 9 AM, Acasa.ro, Buzz News Cluj, Revista Femeia, Observatorul Cultural, Radio Romania Cultural, Romantic FM, Sfatul Parintilor.ro, Teen Press, Urban Kid, IasiFun.ro si Ziarul de Iasi.