Tabara Toronto Ryerson University, Canada, 22 Iul – 4 Aug (6)

Tabara Toronto Ryerson University, Canada

Noi vesti de pe teritoriile canadiene! Din tabara Toronto Ryerson University, Canada.

 

O noua saptamana am inceput-o cu vizita in dupa-amiaza de luni a Muzeului Ripley’s Aquarium, unde am putut sa admiram pesti si vietati marine de pe tot globul. Da, a fost frumos, am vazut rechini, pisici de mare, testoase si o multitudine de specii de care nu am mai auzit pana acumJ. Si bonus, am putut atinge si o specie de crab si una de rechini pitici, sub indrumarea ghizilor, bineinteles, doar cei care au vrutJ.

Seara, ca sa fim in ton cu dupa-amiaza, am avut parte de o plimbare de-a lungul portului, ceea ce ne-a relaxat si ne-a dat si emergie, desi unii au dorit initial sa ramana in campus. Insa nu au regretat ca s-au alaturat grupului. Privelistea din port asupra cladirilor cele mai inalte din districtul financiar si asupra CN Tower ne-au impresionat pe toti, mai ales cand s-a lasat seara si luminile s-au aprins.

Marti dupa-amiaza am ajuns in sfarsit sa urcam si in CN Tower, obiectivul cele mai ravnit din Toronto, demonstrat si de coada imensa la care am stat, de 1h45 minute. Desi ne-am cam vaitat de durere de picioare, foame si nerabdare, asteptarea a meritat, privelistea fiind foarte frumoasa. Soarele nu a fost insa de partea noastra, ca sa ne lumineze, insa speram ca imaginile sa fi surprins macar o parte din grandoarea vazuta cu propriii ochi.

Reveniti in campus, copiii au preferat sa sa relaxeze, sa stea fie in camera, fie in sala comuna sa joace carti, fara sa participle la activitatea organizata in campus. Nu au fost probleme, meritau o seara relaxanta, pe care sa si-o organizeze cum au crezut de cuviinta, in limitele regulilor impuseJ.

 

Sper ca fotografiile sa intareasca povestea si asa cum v-am obisnuit, revenim curand cu noi episoade din calatoria noastra.

Cu drag,

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Canada, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!