Tabara Londra Royal Holloway, Anglia, 22 Iul – 5 Aug (3)

Tabara de la Londra Royal Holloway AngliaTabara de la Londra Royal Holloway Anglia

Dragii nostri, am revenit cu vesti din tabara de la Londra!

Prima saptamana a fost extrem de interesanta. Nu am intalnit niciun disconfort in privinta conditiilor, staff ul este foarte amabil si grijuliu. Programul este strict ceea ce le ofera copiilor posibilitatea de a fi responsabili , toti copiii sunt prezenti la mese si la lectii.

Copiii s-au imprietenit din prima zi si ceea ce este cel mai important e ca au reusit sa lege prietenii cu copii din alte tari. Prieteniile s-au legat mai ales in cadrul diverselor activitati distractive organizate de tabara (Disco nights, Sports activities, Movie nights, Egg drop challenge, Karaoke, Plant pot decorating, Who wants to be a millionaire, Robot making competition etc).

Excursiile pregatite (Londra, Brighton, Royal Kew Gardens, Runnymede, Egham) au fost menite sa le imbogateasca cultura precum si fixarea unor cunostinte deja stiute dar si sa se distreze. Staff-ul este extrem de multumit de comportamentul copiilor atat in campus cat si in cadrul activitatilor si competitilor sportive.
Profesorii au felicitat pregatirea elevilor si faptul ca sunt activi la lectii.

Pana revenim cu vesti noi din tabara Londra Royal Holloway, va lasam sa va bucurati de pozele pe care le regasiti in albumul de Facebook si cel de pe google photos (click pe link).

Tabara de la Londra Royal Holloway Anglia

Tabara de la Londra Royal Holloway Anglia