Tabara Londra Queen Mary University, Anglia, 29 iulie – 12 august 2018 (3)

Tabara Queen Mary University LondraTabara Queen Mary University Londra

Buna ziua, am revenit cu noutati din tabara Queen Mary University Londra!

Copiii sunt minunati, atat de cuminti si respectuosi! Toata lumea ii lauda. Si se pare ca sunt printre cei mai buni si la engleza. S-au imprietenit cu toata lumea, isi rezolva singuri problemele… Iar cei din staff-ul taberei sunt foarte ok, ne plimba peste tot si ne intreaba de 10 ori pe zi daca suntem bine 🙂

Azi am fost la British Museum. Deja copiii s-au obisnuit cu mersul cu metroul si par de-ai locului. Se uita singuri pe harta, numara statiile si stiu exact unde trebuie sa coboare. Am ramas impresionata de cate stiu si ce preocupari mature au pentru varsta lor. In momentul in care am ajuns la muzeu, ei stiau foarte clar ce vor sa vada acolo.

Am inclus si cateva poze cu artefactele de la muzeu printre care enumar: The Holy Thorn Reliquary; The Lewis Chessmen; The Royal Game of Ur; The Portland Vase; Easter Island statue; The Rosetta Stone; Parthenon sculptures.

Trimit si cateva poze din campus, unde avem un canal foarte dragut, gaste si lebede 🙂

Iar acum seara, copiii joaca volei, iar mai tarziu mergem sa pictam tricouri.

Cu drag, Catinca D – group leader tabara Londra

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Londra, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara Queen Mary University Londra

Tabara Queen Mary University Londra