Tabara Toronto Ryerson University, Canada, 22 Iul – 4 Aug (3)

Tabara din Toronto Ryerson University CanadaTabara din Toronto Ryerson University Canada

Dragi parinti, am revenit sa va povestim ce am facut noi miercuri in tabara din Toronto. Dupa lectii si pranz, ne-am indreptat spre un loc bine-cunoscut al orasului, Old Distillery District. Distileria Gooderham and Worts, deschisa la 1832, a devenit cea mai mare distilerie din lume in anii 1860. Cuprinzand peste 40 de cladiri si 10 strazi, aceasta reprezinta cea mai mare zona cu arhitectura industrial din era Victoriana din America de Nord. Desi acum nu se mai produce nimic, fiind un cartier residential si o zona istorica, cladirile vechii distilerii au fost transformate in galerii de arta, magazine si baruri cochete.

Dupa o scurta explorare, unde am vazut si piese originale ale distileriei, am purces spre St. Lawrence Market – prima piata a orasului, de la inceputul anilor 1800, care initial a fost sediul primariei. Aici puteai gasi orice: fructe proaspete, branzeturi, peste proaspat, dulciuri, cafea, ciocolata si produse lucrate manual. Seara am finalizat-o foarte activ. Dupa prezentarea Proiectului Media inceput luni, unde copiii nostri au facut parte din 2 mini-creatii, a inceput Karaoke. Filmuletele vor inlocui cuvintele, speram sa va amuzati, noi ne-am distrat copios.

Va las in compania imaginilor, urmand sa revenim cu detalii despre vizita la Muzeul Ontario si mult asteptata excursie la Cascada Niagara.

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Canada, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara din Toronto Ryerson University Canada

Tabara din Toronto Ryerson University Canada