Tabara de engleza in Edinburgh, Merchiston Castle, Scotia 2018 (6)

Tabara in Scotia Edinburgh Merchiston CastleTabara in Scotia Edinburgh Merchiston Castle

Dragi parinti, am revenit cu vesti din tabara in Scotia! Zilele parcă au început să treacă mai repede de când copiii s-au obișnuit cu programul taberei!

Marți copiii au ales să petreacă niște ore în oraș în locul activităților sportive din campus și au descoperit noi zone ale orașului. Seara a fost distractivă și competitivă, petrecută fie la quiz sau la murder mystery, copiii afland noi lucruri despre Scoția cu aceasta ocazie.

Miercuri copiii au avut din nou iPad challenge, respectiv un treasure hunt intr-o zona deosebita a Edinburgh-ului, Dean Village, care este o oază de verdeață, liniște și căsuțe tradiționale situată în mijlocul unui oraș foarte aglomerat. Atmosfera continuă să fie una plăcută și animată, iar vremea este din ce in ce mai frumoasă – așa că vom încheia tabăra într-un mod foarte plăcut.

Unii copii au început să își facă griji in privința bagajelor – respectiv unde vor încăpea noile lor achiziții, iar alții își îmbunătățesc și abilitățile de comunicare in alte limbi străine, precum italiana, ca să poate comunica mai ușor cu colegii sau colegele 😉

Best wishes from sunny Edinburgh,
Teacher și cei 11 copii grozavi

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Merchiston Castle, accesati albumele foto Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate in permanenta pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara in Scotia Edinburgh Merchiston Castle

Tabara in Scotia Edinburgh Merchiston Castle