Tabara germana Munchen Adventure, Germania, 22 Iul – 5 Aug (4)

Tabara de limba germana Munchen AdventureTabara de limba germana Munchen Adventure

Dragii noștri, am revenit cu vesti din tabara de limba germana!

Așa cum vă scriam ieri, astăzi am avut zi de excursie. Dupa ore și masa de prânz am avut timp să ne odihnim puțin și să ne pregătim, fiecare pentru destinația aleasă. O bucată din drum am parcurs-o împreună pe jos și mai apoi cu autobuzul iar la un moment dat drumurile noastre s-au despărțit, unii rămânând la ștrand și alții continuând către pista de bob.

Ambele grupuri s-au distrat chiar dacă vremea a fost destul de capricioasă. Cei care au mers la ștrand au înotat, au sărit de pe trambulină și au făcut puțină plajă. Cei care au ales bob-ul au avut parte mai întâi de o drumeție pe munte, până la punctul de plecare și apoi au alunecat agale sau cu mai multă viteză prin pădure sau pe pajiști, bucurându-se de peisaje de vis.

Chiar dacă am avut parte de o repriză serioasă de ploaie, aceasta a trecut repede și a lăsat loc soarelui, care ne-a însoțit până seara, când pe lângă trasul cu arma cu laser, turneele de ping pong și baschet, am avut și un foc de tabără la care am putut coace pâine pe băț, lucru tare distractiv pentru toată lumea.

Abia așteptăm activitățile din zilele următoare și excursia de sâmbătă!

Vă pupăm,

Dapfni și trupa ?

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Germania, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara de limba germana Munchen Adventure

Tabara de limba germana Munchen Adventure