Tabara SUA, Los Angeles, California State University, 2018, 1 Aug – 15 Aug (8)

Tabara Los Angeles SUA California State UniversityTabara Los Angeles SUA California State University

Dragi parinti, am revenit cu vesti din tabara Los Angeles SUA! Happy birthday, Bristena! O noua zi mult asteptata, foarte speciala pentru Bristena – 17 ani! Yeeeey!!!!

Dupa ce ne-am trezit si am servit micul dejun, copiii au mers la cursuri. Unii s-au trezit mai usor, altii foarte greu (Calin si Alex), dar toti au reusit sa ajunga la ore.

Intre timp am aranjat ca la pranz sa putem marca evenimentul cu un mini tort, balon si felicitare, si sa-i uram toti Bristenei „Happy Birthday!” Am filmat si am facut poze!

Am plecat dupa 1.30 sa vizitam o zona mai veche a orasului – Downtown: Olvera Street, Union Station – cu specific spaniol. Am vizitat apoi celebra sala de concerte Walt Disney Concert Hall, o cladire cu o arhitectura uimitoare! A fost indeplinita si dorinta sportivilor din grupul nostru de a vedea Staples Center – Lakers Center, unde au facut cateva cumparaturi si poze la statuile lui Magic Johnson, Jerry West si Oscar De La Hoya. Am vizitat apoi si Central Market, in zona veche a LA-lui, unde am mancat si am platit cu un visa gift card primit pentru a fi folosit atunci cand cinam in afara campusului.

La 7.00 p.m. am pornit spre Observatorul Astronomic Griffith. Ne-am bucurat de privelistea oferita de orasul Los Angeles la apusul soarelui si am putut vedea celebra marca HOLLYWOOD de pe deal. A fost o seara incantatoare!

„Putem sa ramanem aici peste noapte? ” intrebarea pusa de copii.
„Desigur! Doar cu gandul…” :))

Am revenit in campus pe la 10.30 si ne-am pregatit pentru a merge la culcare. Copiii toti sunt foarte bine, sanatosi, veseli si prietenosi, comunica in limba engleza si sunt laudati pentru nivelul lor foarte bun, iar noi ne mandrim si ii apreciem foarte mult!

Va ducem dorul aici, in LA, dar dupa cum vedeti suntem mereu ocupati cu lucruri frumoase!

California Group Leaders and The Gang

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara puteti accesa si albumul foto de  Facebook si cel de Google Photos, care va fi actualizat pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara Los Angeles SUA California State University

Tabara Los Angeles SUA California State University