Tabara Engleza, America, New York, Fordham University, 29 Iul – 12 Aug (5)

Revenim cu știri din tabara America, New York, Fordham University.

Dragii nostri, tare dragi!

Mai întâi de toate trebuie sa va spunem ca ni s-a cam făcut dor de voi, dar nu vreeeem sa plecam de aici!?

Luni am fost la 9/11 Memorial Museum și Financial District. A fost destul de emoționant sa vedem ce au trăit Americanii la momentul respectiv! World Trade Center cunoscut anterior ca “Ground Zero” după atacurile din 11 Septembrie , este o zona in the Lower Manhattan din NEW YORK City. Ne-am îndreptat către Financial District, cunoscut ca FIDI, este un cartier aflat pe vârful sudic al insulei Manhattan. Sectorul cuprinde birourile și sediul principalelor instituții financiare ale orașului , inclusiv Bursa de Valori din New York. Ancorat pe Wall Street in Financial District, NYC a fost numit orașul cel mai puternic din punct de vedere financiar cât și  cel mai important centru financiar al lumii! NY Stock Exchange este cea mai mare bursa din lume pe capitalizare bursiera!

Am aflat lucruri interesante și am văzut muuuulte!?

Marti am avut ore de dimineata și apoi am plecat in vizita la American Museum of Natural History?

Situat pe partea superioară a West Side of Manhattan, in parcul Theodore Roosevelt , vis a vis de Central Park, complexul muzeal cuprinde 28 de clădiri interconectate care au 45 de sali de expoziție permanente pe lângă un planetariu și o biblioteca! Declaratia misiunii muzeului American de istorie naturală:” Sa descoperi , sa interpretezi și sa diseminezi prin  cercetare științifică  și educație, cunoștințe despre culturile umane, lumea naturală și univers!”

Miercuri am vizitat Grand Central, Biblioteca Publica și Bryant Park . Seara am avut cina la Bubba Gump unde ne-am bucurat de o masa delicioasa și copioasa!

Joi de dimineata am avut ore, apoi High Line  Park , Chelsea Market și The Union Square?

Ceea ce ne-a bucurat maxim a fost meciul de baseball New York Yankees! Am primit șepci cu NY YANKEES din partea lui Marco, o surprizica care ne-a marcat! Chiar a costat câțiva dolari și nu ne așteptăm la un gest atât de frumos!

Suntem obosiți, dar suuuper fericiti!?

Mai avem doar doua zile și sinceri sa fim nu am realizat când a trecut timpul atât de repede!

VA MULTUMIM!!!❤???

Lucky US cu așa parinti!!!❤

Suuuuper NEW YORK-ul acesta! Daca sunteți cuminței va promitem ca va luam și pe voi in plimbarica când o sa fim noi oameni mari și o sa avem banutii nostri!?

Va pupam cu draaaag și dor !

Va mai scriem câte ceva și din ultimile doua zile de poveste!????

Keep in touch!

Group Leaders Tabara America, New York Fordham University 29 iul-12 aug

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Fordham, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!