Tabara engleza, Anglia, Londra, Bradfield College, 2018, 31 Iul-14 Aug (8)

Tabara limba engleza Bradfield College AngliaTabara limba engleza Bradfield College Anglia

Dragi parinti, am revenit cu vesti din tabara de limba engleza Bradfield College! Cum ar fi să fim actorii propriului nostru film?

Am descoperit în ziua 10 – zi dedicată complet studiului limbii engleze. Am lucrat în echipe mixte pentru a realiza un film după un scenariu și o regie proprie, în care actori am fost chiar noi! Unii am cost detectivi și am simulat o ședință în sala de judecată, alții am avut o vizită extraterestră, dar toate ne-am simțit minunat! Abia așteptăm să vizionăm toate filmele! A fost o experiență plăcută care ne-a obligat să ne depășim limitele și să ne dezvoltăm atât creativitatea, cât și competențele lingvistice și sociale.

O altă activitate care ne-a exploatat creativitatea și inventivitatea a fost „Egg Drop”. Am lucrat în echipe de 4 sau 5 elevi pentru a concepe cel mai efectiv „scut de apărare” al lui Humpty Dumpty (fiecare echipă a primit un ou de găină, câteva tampoane de vată, elastice de cauciuc, hârtie, paie, carioci, bandă adezivă, și alte mărunțișuri cu care să construiască un scut de protecție pentru oul care urma să fie aruncat de două ori de la aprox. 3 și 5 metri). Dacă unii au gândit parașute complicate pentru a proteja delicatul pasager (așa cum au făcut Mirunettele noastre) alte echipe l-au învelit bine în sute de staturi de hârtie igienică (și deși unul dintre scuturi a rezistat, echipa respectivă a fost descalificată pentru că a folosit materiale în afara celor puse la dispoziție). A urmat testarea: Luke a aruncat ouăle de 2 ori de la o înălțime de 3, respectiv 5 metri. Cu emoție am asistat apoi la dezvelirea ouălor pentru a afla verdictul. Dacă pasagerul Junioarelor nu a supraviețuit fatalei căzături, cel al Senioarelor era teafăr și nevătămat și a fost premiat pentru ingeniozitatea construcției (am primit un desen pictat de măritul Luke!!)

Seara ne-a provocat cu „Challenge-uri” în echipe internaționale, conduse de Alex și Hugh în sala de sport a colegiului.

Chiar dacă vremea afară s-a răcit cu 15°C, Mirunettele au avut parte de multă căldură sufletească, râsete și voie bună, astfel încât nu au fost deranjate de acest aspect și regretă că timpul se scurge cu atâta repeziciune!

Cu drag, Gabriela S – group leader tabara limba engleza Bradfield College

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Londra, puteti accesa si albumul foto de pe Facebook sau cel foto si video de pe Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei!

Tabara de limba engleza Bradfield College Anglia

Tabara de limba engleza Bradfield College Anglia