Tabara SUA, Los Angeles, California State University, 2018, 1 Aug – 15 Aug (7)

Tabara SUA, Los Angeles, California State University

Hello din Tabara SUA, Los Angeles, California State University!

„Cand spui California, nu spui doar vara si soare, plaja si valuri, dar si filme si celebritati!

In a opta zi, dupa cursurile de dimineata, am luat pranzul la Geronimo’s si apoi am pornit de data aceasta cu celebrul yellow school-bus catre Universal Studios!
Desi a fost incredibil de cald, parcul ofera colturi cu pulverizatoare de apa si protectie solara, tonete cu racoritoare si inghetata, asadar, asteptarea la cozile de intrare la cursele preferate nu a fost prea rea.
Am fost la Universal Studios Tour (60minute!!), unde am vizitat platouri de filmare ale celebrelor Jaws, Psycho, Fast’n Furious sau World War. Am vizitat lumea din „Harry Potter”, „Jurassic Park”, „Transformers”, „KungFu Panda” sau „The Mummy”.

Am facut muuuuulte poze in acest parc plin de atractii si magazine cu suveniruri! Copiii nostri au fost incantati la maxim si s-au intors cu tot felul de jucarii castigate la jocuri, au sosit la timp la autobuz si am impartasit experientele traite in cursele pline de adrenalina.

Copiii se inteleg bine si deja formeaza un grup unit si au grija unii de ceilalti. La intoarcerea in campus, au navalit toti in curtea piscinei, si-au lasat bagajele si hainele intr-un loc apoii, toti s-au luat de maini si…..1-2-3! Au sarit la unison in apa sa se racoreasca si sa inoate putin inainte de culcare.

Maine mergem in Los Angeles City again!
Can’t wait!
Kisses from us all!!

California Group Leaders and the gang”

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara puteti accesa si albumul foto de  Facebook si cel de Google Photos, care va fi actualizat pe parcursul taberei cu noi fotografii!