Tabara Anglia, Engleza, 3 Capitale: Londra, Edinburgh, Cardiff, 2018, 1 Iul – 14 Aug 2018 (5)

Tabara Anglia, Engleza, 3 Capitale: Londra, Edinburgh, Cardiff

Dragii nostri, va trimitem poze si stiri din Tabara Anglia, Londra, Edinburgh, Cardiff!

„Buna seara!

Iata care sunt stirile noastre de aici din Scotia! In momentul in care cititi acest mail suntem in Lake District. Am plecat dimineata din Edinborough. Astazi ne-am plimbat pe lac cu vaporul si ne-am cazat intr-un hostel. Copiii sunt cazati cate 3, 4 sau 5 intr-o camera.

Ieri am stat cam toata ziua in campus pentru ca au avut cursuri dar seara am putut petrece la discoteca si si-au pregatit bagajul pentru plecarea spre Lake District.

Marti am facut o plimbare prin oras cu autobuzul spre `Fringe Festival unde am putut vedea un spectacol de circ si acrobatie din partea unei trupe din Etiopia. Dupa spectacol, intregul grup a avut parte de putin timp liber pe care si l-au petrecut la shopping.

Seara au putut sa isi consume energia jucand cate o partida de fotbal, baschet, badminton, etc.

In rest, cu toti suntem bine si ne pregatim pentru aceasta seara cand au „project session” adica trebuie sa discute despre concluziile interviurilor de la Edinborough Castle. Maine plecam spre Cardiff.

Va imbratisam!

Numai bine!

Group Leader Silvia V. si copii”

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara 3 capitale puteti accesa si albumul foto de pe Facebook sau cel de pe Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!