Tabara Engleza, Scotia, Edinburgh, Fettes College, 2018, 9 Iul – 11 Aug (7)

Tabara Engleza, Scotia, Edinburgh, Fettes College, 2018

Dragi parinti, revenim cu stiri din Tabara Engleza, Scotia, Edinburgh, Fettes College,

„Am ajuns la finalul taberei de la Fettes College….

Suntem bucurosi ca in scurt timp ii vom revedea pe cei dragi de acasa, insa ne incearca si un sentiment de nostalgie si de tristete pentru ca se termina aventura noastra din acest an.

Sa va povestim ce am mai facut in ultimele zile! Miercuri seara am cantat si ne-am distrat la karaoke! Am avut multi curajosi care au vrut sa ne incante cu vocea lor, Dana si Elena au ales sa cante singure cate o melodie,o parte din baieti au demonstrat si ei ca pot canta si nu s-au lasat mai prejos si la final am ales sa cantam impreuna melodia care ii face pe toti sa danseze – “Dragostea din tei”.

Alexia a facut echipa cu alti copii si impreuna ne-au aratat ca pot gasi un numitor comun desi sunt din tari diferite, si anume muzica! 🙂 Felicitari tuturor pentru prestatii,ati fost minunati!

Ziua de ieri a fost una cu adevarat emotionanta,am avut ceremonia de premiere unde fiecare clasa si-a primit certificatele de la profesorii lor. La finalul ceremoniei ne-am luat ramas bun de la o parte din copiii care plecau astazi si pentru a incheia ziua pe un ton mai putin nostalgic am mers in oras pentru ultimele cumparaturi.

Seara am mers la tenis,fotbal sau am stat in casa si am jucat carti. Deja ne-am apucat de bagaje pentru ca in seara asta vom merge la un show de acrobatie iar maine plecam destul de devreme,asa ca vrem sa fim siguri ca suntem pregatiti.

Pana maine seara cand ne revedem, va pupam cu drag!

Ale & Fettes Squad”

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Edinburgh, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!