Cum sa-ti petreci vacanta de iarna intr-un resort de lux in Alpii Elvetieni

Verbier, ElvetiaTabara Verbier 2023

Nu-i asa ca mereu ti-ai dorit sa-ti petreci macar o vacanta de iarna intr-un resort de lux in Alpii Elvetieni? Elvetia este tara ciocolatei, a ceasurilor si a branzeturilor si are unele dintre cele mai frumoase peisaje montane din lume.

Exista o multime de resort-uri dedicate in mod special celor pasionati de sporturile de iarna, care se intind peste intreaga suprafata a Alpilor Elvetieni. Verbier, spre exemplu, este cea mai faimoasa locatie pentru ski si snowboard din intreaga Europa, apreciata chiar si de unele dintre cele mai cunoscute celebritati: Ed Sheeran, Madonna, sau Leonardo DiCaprio.

De ce sa alegi Verbier in urmatoarea ta vacanta de iarna?

PARTII EXCELENTE PENTRU SKI SI SNOWBOARD

Pe langa resorturile de lux pe care le vei gasi in orice statiune montana din Elvetia, partiile de ski sunt perfect amenajate pentru orice nivel de dificultate, fie ca esti incepator sau profesionist.

PEISAJE SUPERBE

Ce moment perfect atunci cand ajungi in varf, te uiti in jur si esti inconjurat de munti plini de zapada, iar cand te uiti cu atentie, zaresti chiar Mont Blanc, cel mai inalt varf din Alpi si din Europa de Vest, situat pe granita dintre Franta si Italia.

EXPERIENTA DIVERSITATII CULTURALE

Elvetienii exceleaza la categoria ciocolata si branzeturi. Cu branduri precum Lindt si Nestle, e foarte greu sa nu gasesti un tip de desert pe placul tau. In plus, daca nu esti un fan al dulciurilor, poti incerca fondue sau raclette, specialitati care reprezinta o experienta culinara si culturala de neratat.

Cum poti experimenta toate aceste lucruri?

E simplu! Te inscrii la tabara Mirunette de ski & snowboard, Verbier 2023, unde vei putea experimenta toate lucrurile descrise mai sus, cat si multe altele. O vacanta de iarna in Alpii Elvetieni plina de aventuri si distractie pe care vei vrea sa o repeti in fiecare an!

Inscrie-te aici

Varsta: 10-17 ani

Perioada: 18-25 februarie 2023