Concursul Mirunette Summer Camps

Concurs Mirunette Summer Camps

Ne apropiem cu pasi repezi spre plecarea grupurilor formate vara aceasta in taberele Mirunette. In lunile iulie si august, sute de participanti se vor bucura de excursii in cele mai faimoase locuri din SUA, Marea Britanie sau Spania.

Noi, cei ramasi acasa, vom astepta cu sufletul la gura povestile de neuitat si pozele magnifice din locatiile vizitate. Si pentru ca ne dorim sa-i ajutam pe participantii din taberele Mirunette sa sa isi pastreze cele mai frumoase momente din tabara, ne-am gandit sa le facem o surpriza cu un super concurs dedicat lor!

Concursul “Mirunette Summer Camps” se va desfasura in perioada Iulie – Septembrie 2022 si va fi deschis tuturor participantilor in cele 13 tabere de grup organizate de Mirunette Education, in perioada Iulie – August 2022.

Pentru a putea participa, copiii trebuie sa-si faca o poza in tabara, in locul preferat sau / si in locul unde si-au facut cea mai placuta amintire! Fotografia va trebui postata pe Facebook SAU Instagram, adaugand obligatoriu hashtag-ul #mirunettesummercamps.

Participantii ale caror fotografii aduna cel mai mare numar de like-uri pe Facebook SAU Instagram vor avea sansa sa castige unul din premiile de mai jos:

  • 2 x Echipamente tehnologice in functie de disponibilitate (camera video Insta360, casti wireless, tablete, etc).
  • 1 x Bilet de avion pentru o tabara de grup in strainatate, in vara anului 2023.
  • 2 x Reducere de 10% pentru o tabara de grup Mirunette in UK, in vara anului 2023.
  • 10 x Carti de la Humanitas.

Conditii de participare la concursul Mirunette Summer Camps:

  • Persoana care posteaza fotografia trebuie sa fie participant intr-o tabara de grup organizata de Mirunette Education in SUA, Marea Britanie sau Spania in perioada Iulie 2022 – August 2022.
  • Persoana care posteaza trebuie sa aiba un profil personal de Facebook SAU Instagram (cu exceptia celor cu varste sub 13 ani sau celor care din motive independente nu pot avea un cont de Social Media – pentru acesti participanti se vor accepta conturile de Facebook SAU Instagram ale unuia dintre parinti)
  • Profilul de pe care se posteaza trebuie sa fie public si postarea cu fotografia trebuie sa fie publica.
  • Persoana care posteaza trebuie sa foloseasca obligatoriu in descrierea fotografiei hashtag-ul #mirunettesumercamps.
  • Postarea cu fotografia trebuie sa stranga un numar minim de 150 de like-uri pe Facebook SAU Instagram pentru a intra in concurs.
  • Postarea cu fotografia nu trebuie sa faca parte dintr-o campanie platita de tip ad sau boost post. Se vor accepta si contoriza doar like-uri organice.

Regulamentul complet al concursului poate fi consultat aici.

Premiile vor fi oferite dupa incheierea taberelor Mirunette, in luna septembrie 2022.

#mirunettesumercamps te asteapta!