Tabara Oxford & Cambridge, Anglia, 22 iulie – 5 august 2018 (4)

Tabara Oxford si Cambridge AngliaTabara Oxford si Cambridge Anglia

Dragi parinti, revenim cu vesti din tabara Oxford si Cambridge!

Am avut un weekend plin de evenimente! Sambata am fost in mult așteptata excursie la Londra. Prima oprire: Tower Bridge, simbolul orașului, cunoscut in întreaga lume. Tot de aici am putut vedea si Tower of London, primăria, cea mai înaltă clădire din Londra, the Shard. Am plecat in croaziera pe Tamisa si astfel am vazut o mulțime de alte obiective turistice atat de cunoscute: catedrala Sf Paul, teatrul the Globe, galeria de arta Tate, Millennium Bridge, Cleopatra’s Needle, renumita roata London Eye, Big Ben si, bineînțeles, clădirea parlamentului. Apoi am coborat si am inceput turul pe jos. Ne-am deplasat putin mai greu deoarece era in desfășurare o mare cursa de biciclete.

Primul obiectiv a fost Buckingham Palace, apoi am mers in parcul St James, unde am facut o pauza pentru a mânca ceva. Am mers apoi in Trafalgar Square, unde se afla Galeria Naționala de arta si statuia lui Nelson. Unii nu au rezistat ispitei de a escalada una din statuile cu lei. Am ajuns, in sfarsit in Covent Garden, una dintre cele mai renumite piețe din Londra. Aici am avut timp liber sa ne plimbam, sa mancam, sa admiram artiștii stradali, sau sa facem ceva cumparaturi ?. Obositi, dar fericiti dupa o zi atat de plina, ne-am intors in Oxford.

Duminica am putut in sa dormim pana mai tarziu, deoarece plecarea către Cambridge era programată la ora 14.  Am coborat cu bagajele, am luat micul dejun si apoi unii s-au jucat in campus, altii s-au plimbat prin ploaia binevenita dupa o saptamana de canicula☀️. Dupa mai bine de doua ore am ajuns in Cambridge, nerăbdători sa vedem cum va fi urmatoarea locatie.

Asa cum puteti vedea si din fotografii, este un colegiu vechi, foarte frumos. Aici copiii stau cate doi in camera, dar chiar se bucura de acest lucru. Luni dimineata au facut deja ore, iar dupa masa de pranz am plecat intr-un tur de oras. Aici vom avea mai multe ieșiri , vom vedea pe rand cate o parte a Cambridge – ului. Oricum, sunt deja incantati de ce fac, ce mananca, ce vad aici.

Dupa masa de seara i-am organizat o mica surpriza sarbatoritei noastre care a împlinit 14 ani, Aylin. Apoi seara s-au recreat jucând volei si fotbal impreuna cu toti ceilalti participanți la tabara.

Peste cateva zile vom reveni cu vesti si fotografii.

Cu drag,

Group Leader – Daniela S – tabara Oxford si Cambridge

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Oxford & Cambridge, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara Oxford si Cambridge Anglia

Tabara Oxford si Cambridge Anglia