Tabara de grup limba Engleza – Edinburgh, Fettes College, Scotia (2)

Tabara Fettes College Edinburgh ScotiaTabara Fettes College Edinburgh Scotia

Dragi parinti, we are at Fettes College! ๐Ÿ™‚

Ne-am lasat asteptati insa am ajuns cu bine in campus! A fost o zi lunga, insa plina de voie buna. Ne-am trezit dimineata, nu foarte devreme (asa cum ne vom trezi de acum incolo), am luat micul dejun si ne-am cunoscut mai bine, in hotelul din Londra. Am dus dispute legate de jocurile pe telefon – care este cel mai tare joc, cel mai popular, insa nu am ajuns inca la o decizie finala ๐Ÿ™‚

Inainte sa plecam spre aeroport, am mancat de pranz si apoi am pornit-o la drum. Odata ajunsi in aeroport timpul a inceput sa treaca mai rapid, am avut timp si de shopping, mai ales ca am primit fiecare dintre noi de la compania aeriana cate un voucher de 10 GBP cu care ne puteam cumpara mancare de la orice magazin din aeroport.

Ne-am facut provizii si cu nerabdare ne-am urcat in zborul spre Edinburgh. Imediat ce am ajuns am fost intampinati de catre cei din staff-ul scolii, ne-am luat toti bagajele si am pornit catre campus. Drumul nu a fost foarte lung iar de indata ce am ajuns, am facut cunostinta cu o parte din staff.

Am aflat repartizarea pe clase, am lasat banii si pasapoartele in seiful scolii si am mers catre camere. Nu am mai stat la povesti pentru ca de maine incepe aventura in tabara de la Fettes College si trebuie sa ne odihnim, mai ales ca ne asteapta seara scotiana! ๐Ÿ™‚

Revenim curand cu vesti si poze noi!

Va pupam,
Ale & Fettes Squad!

Pana revenim cu vesti noi, va lasam sa va bucurati de pozele din aeroport, pe care le regasiti (click pe link).

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla inย tabara de la Edinburgh, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos,ย care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara Fettes College Edinburgh Scotia

Tabara Fettes College Edinburgh Scotia