Tabara de grup limba Engleza – Rider University, New York, America 18 Iul – 1 Aug 2018 (5)

Tabara din New York Rider UniversityTabara din New York Rider University

Dragi parinti, am revenit cu vesti din tabara din New York Rider University!

A doua săptămână a zburat ca vântul și ca gândul. Copiii au fost ocupați cu pregătirea prezentărilor pentru examenul final, iar timpul liber a fost plin de excursii și experiențe minunate, care ne-au făcut să conchidem că la New York poți face absolut tot ce îți dorești, de la vizionări de spectacole pe Broadway, la plajă pe Coney Island.

Am văzut așadar musicalul Summer, ce spune povestea reginei muzicii disco, ne-am făcut poze în Times Square, am traversat Brooklyn Bridge, ne-am emoționat la Ground Zero, lăsându-ne pătrunși de starea apăsătoare ce domnește în locul unde au fost cândva turnurile gemene, am făcut plajă și baie în Atlantic, ne-am distrat în Luna Park, am gustat Nathan’s Famous hot-dog, chiar în locul unde el a fost inventat acum 102 ani, ne-am plimbat pe Wall Street și ne-am fotografiat cu taurul prosperității, dar și pe calea ferată, transformată acum în parc, prin Soho, Chelsea Market și Meatpacking District.

Ultima, dat nu cea din urmă bijuterie pe care ne-a dezvăluit-o New York-ul, a fost Central Park, cu al lui Strawberry Fields, unde, ascultând sfatul lui Lennon, IMAGINE, ne-am imaginat că vom reveni aici iar și iar sau că suntem de aici și că nu trebuie să ne facem bagajele pentru întoarcerea acasă. Pe 30 seara va fi absolvirea, iar pe 1 dis-de-dimineață ne vom trezi cu greu din visul american, pe care sperăm să-l retrăim din nou, vara viitoare.

Cu drag, Dana S. – group leader tabara New York Rider University

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara Rider University, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara din New York Rider University

Tabara din New York Rider University