Tabara Oxford & Cambridge, Anglia, 22 iulie – 5 august 2018 (2)

Tabara Oxford & Cambridge, Anglia, 2018

Dragi parinti, va transmitem un calduros salut, si la propriu si la figurat, din renumitul Oxford, tabara Oxford & Cambridge, Anglia!

Dupa cum stiti deja, am ajuns cu bine in Londra, apoi am fost transferați in locatia in care petrecem prima saptamana. Campusul nu este foarte mare, dar camerele sunt generoase, toate au o mica baie, mobilier adecvat unui student, in capătul holului o bucatarie cu frigider, aragaz, chiar si masa si masina de calcat. Deci cazarea este excelenta.

Copiii s-au împrietenit deja intre ei, se inteleg foarte bine. De asemenea, au deja prieteni printre ceilalti participanți de alte naționalități.

Luni de dimineata am plecat in cealalta locatie, unde se desfasoara cursurile si activitatile si au dat testul pentru plasarea in clasele de engleza. Dupa amiaza am fost la bowling, au format echipe cu ceilalti si au jucat, s-au întrecut si s-au distrat. Seara au avut un concurs, din nou pe echipe internationale, au trebuit sa gasească membrii organizatori si au primit mai multe sarcini de îndeplinit.

Marti dimineata au inceput cursurile si dupa amiaza am iesit in oras sa facem cunostinta cu centrul orasului atat de frumos. Apoi seara au avut de ales intre doua activitati, fie club de conversatie, fie fabricarea de bijuterii.

Deocamdata acestea sunt veștile de la noi, revenim peste cateva zile.

Cu drag, Daniela S – group leader tabara Oxford & Cambridge

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Oxford & Cambridge, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!