Tabara germana Munchen Adventure, Germania, 22 Iul – 5 Aug (2)

Tabara in Germania Munchen AdventureTabara in Germania Munchen Adventure

Din tabara in Germania Munchen Adventure – noi vesti: Marți… 3 ceasuri rele… ei bine nu și pentru noi! Astăzi a fost o zi extrem de interactivă și cu foarte multă voie bună, amplificată probabil de vremea însorită de afară.

Dimineața a adus cu ea ca de obicei orele de limbă germană, dar după masa de prânz au început activitățile pe care le așteptam încă de ieri. 10 dintre noi au ales mountainbike-ul și nu a fost o alegere deloc greșită. Deși a fost extrem de obositor, peisajele și distracția din timpul drumeției au meritat efortul nostru. Nici pentru cei rămași în campus nu a fost plictisitor, aceștia având parte de probe interactive precum cățăratul pe o scară din funie, construcția unui turn din navete de suc sau traversarea unei albii de râu pe o sârmă, fiind ancorați cu un ham pentru a fi în siguranță.

Seara a fost dedicată sportului: fotbal, volei, tenis de masă, baschet etc. dar și unei plimbări către lac, cu posibilitatea de a înota pentru că aici plecarea a fost puțin mai devreme, când soarele încă strălucea cu putere.

Mâine avem excursia de o zi și am ales cu toții aceeași destinație. Dar despre aceasta povestim mâine!

Vă pupăm,

Dapfni și trupa?

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Germania, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara in Germania Munchen Adventure

Tabara in Germania Munchen Adventure