Tabara Toronto Ryerson University, Canada, 22 Iul – 4 Aug (2)

Tabara Toronto Ryerson University, CanadaTabara Toronto Ryerson University, Canada

Dragi parinti, revenim cu poze din tabara Canada, Toronto, Ryerson University.

 

Primele 2 zile in Toronto au fost mai linistite, special pentru a ne reveni dupa calatoria lunga si schimbarea de fus orar.

Luni, dupa micul dejun, copiii au plecat spre cladirea unde au loc cursurile, pentru a sustine testarea. Au avut un test cu intrebari grila si cateva compuneri. Rezultatul: avem 4 copii la nivel Upper-Intermediate si 7 copii la nivel Advanced. Bravo tuturor!

 

Pranzul l-am luat la Eaton Shopping Center, precum si cina, si astfel vor fi toate mesele din cele 2 saptamani, in afara de packed lunch din timpul excursiilor si micul dejun, care va fi servit la cantina universitatii. Astfel, putem alege zilnic ceva nou, dintre specialitatile: japoneze, chineze, thailandeze, indiene, mediteraneene, grecesti si americane.

Luni dupa-amiaza copiii au avut tot lectii, pentru a recupera ziua de vineri, cand vom avea excursie de 1 zi intreaga la Niagara Falls 🙂 .

Seara, ne-am delectat cu un Proiect Media, fiind impartiti pe grupe cu alte nationalitati (italieni mai ales) in care fiecare trebuia sa vina cu idei despre Toronto, sa creeze un filmulet din imagini si mini filmulete pentru a le prezenta miercuri, cand proiectul trebuie sa fie gata.

 

Marti dupa-amiaza am avut prima iesire in oras, pentru a vizita centrul orasului Toronto. Ce ne-a placut mai mult? Parerile sunt impartite. Insa am vizitat Financial District, unde sunt toate bancile importante, am vazut cladiri cu arhitectura veche inghesuite printre cladiri zgarie-nori, am ajuns la Union Square Station, gara principala din Toronto, prin care am trecut pentru a ajunge langa Toronto CN Tower, Ripley’s Aquarium, stadionul Blue Jays, pe care le vom si vizita in urmatoarele zile. Urmatoarea oprire a fost la Nathan Phillips Square, unde am vazut atat Primaria Veche, cat si cea Noua, iar unii dintre noi s-au racorit in fantana din centrul pietei 🙂 .

 

Va lasam si in compania fotografiilor si revenim cat de curand.

Enjoy,

Iuliana – group leader tabara Canada

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Toronto, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!