Tabără de grup Fettes College (Edinburgh) 28 Iulie -10 August 2019 (5)

Hello, astazi este ultima zi pe care o vom petrece in tabara de limba engleza de la Edinburgh. Miercuri si joi am vizitat doua muzee (Writers’ Museum si Scottish National Gallery of Modern Art) si festivalul Fringe.

 Tabara Fettes College, Edinburgh 2019
Tabara Fettes College, Edinburgh 2019

Ambele muzee au fost foarte interesante, am mai explorat putin din cultura Scotiei. Insa, ca sa nu plecam dezamagiti ca nu am trecut prin toata experienta acestei zone, ploaia s-a gandit sa apara! 😂 Asadar, in ultimele zile petrecute aici am avut parte de ‘putina’ ploaie! Nu este problema, avem geci, pelerine, umbrele, etc. iar toata lumea este bine! 😁
Ca activitati de seara, copii au avut miercuri karaoke, unde s-au simtit foarte bine si au ales ori sa cante, ori sa-i priveasca din culise pe cei care s-au aventurat 😁, iar aseara au putut sa aleaga intre activitati in casa sau slip and slide, in care s-au dat pe un fel de tobogan 😂.

 Tabara Fettes College, Edinburgh 2019
Tabara Fettes College, Edinburgh 2019


Astazi avem festivitatea de premiere, dupa care vom merge sa facem ultimele cumparaturi inainte de a veni acasa… si sa speram ca vom putea sa inchidem bagajele! 😂
In seara aceasta copii isi vor lua ramas bun la seara disco, care va fi un Casino Night, in care vor juca tot felul de jocuri si se vor distra! 😔 Unii din copii ar mai fi vrut sa ramana 😂 Insa maine dimineata avem zborul, iar seara ne vom intalni in aeroport! Ne vedem curand!

Va pupam si va lasam să vă bucurați de pozele din tabara in albumele Facebook sau Google Photos! 😊🤗

Cu drag,
Ana