Tabara grup limba engleza Oxford Brookes University 4-11 august (2)

Dragi parinti, am revenit cu noutati din tabara Oxford Brookes! Am ajuns la mijlocul sejurului nostru la Oxford! 😃

Miercuri dupa cursuri am fost in oras sa vizitam Trinity College, una dintre cele mai vechi si celebre instituții de educatie din oras. 

La activitățile de seara elevii au putut juca cricket si au participat la un concurs-„vanatoare” de fotografii traznite. Au jucat si cateva jocuri in aer liber cu profesorii lor. Am avut si o petrecere surpriza pentru una din fetele din grup a carei zi de nastere s-a intamplat sa fie in aceasta saptamana.

Tabara Oxford Brookes 2019
Tabara Oxford Brookes 2019

Joi, inainte de masa copiii au fost la cursuri. Din nou doi profesori, unul australian si unul scotian, i-au laudat pentru performantele lor la limba engleza si pentru opiniile foarte originale. Dupa-masa am vizitat Bourton-on-the-water, un sat foarte pitoresc cu un „muzeu” al satului in miniatura. Seara am avut karaoke unde toti s-au distrat pe cinste. Ne-am bucurat sa constatam ca tinerii nostri au si talent artistic.

Astazi, vineri, s-au distribuit diplomele de participare. Toti elevii grupului Mirunette au primit in plus si diplome de excelenta pentru performanta lingvistica si prestatia lor deosebita la activitati.

In cursul dupa-amiezii vizitam ca optiune individuala celebrul muzeu de arta si antropologie Ashmolean.

Cu drag,

Anamaria D – group leader tabara Oxford Brookes

P.S. Va lasam in continuare sa va bucurati de ultimele fotogafii din tabara pe care le-am postat in albumele de pe Facebook si Google Photos!