Tabăra de grup limba Engleza Londra UCL 4-18 August 2019 (4)

Noutati din tabara internationala Londra UCL – 12- 14 august

Luni a fost prima zi in care activitățile au fost dimineață și cursurile după-amiază, dar copiii s-au obișnuit repede. Mai mult, le-au plăcut foarte mult cursurile deoarece au fost plasați în grupe temporare, cu profesori cu care nu mai lucraseră anterior, până când și colegii lor nou sosiți vor fi plasați în grupe in urma testării. Dimineața însă a fost dedicată unui tur prin Covent Garden si Covent Garden Market, prilej să caute obiecte deosebite prin târgul de antichități și obiecte diverse de acolo, și care a dus la achiziții interesante, de la un aparat de fotografiat tradițional (nedigital) la inele originale.

Tabara Mirunette Londra UCL
Tabara Mirunette Londra UCL

Seara s-au distrat extrem de bine, deoarece a fost seara de discotecă și au dansat mai ales cu prietenii lor din celelalte grupuri, respectiv copiii francezi și ruși. De altfel, după încheierea discotecii au avut timp și de o plimbare prin zonă cu colegii lor francezi, timp in care au plănuit și alte activități în comun pe care le-ar putea face in zilele următoare. 

Ziua de marți a început cu o vizită la Natural History Museum, cu nenumărate exponate și explicații interesante care le-au captat interesul. Cursurile au continuat să fie captivante, marți reunindu-se toți  participanții din tabără într-un amfiteatru al Universității, pentru a fi împărțiți în grupele pentru aceasta săptămână, iar seara au avut parte de o surpriză plăcută, deoarece au avut parte de Treasure Hunt. Dat fiind că echipele diverse din punct de vedere al naționalităților primeau din start puncte bonus, toți copiii și-au ales parteneri de joc din diferite țări.

 Tabara Mirunette Londra UCL
Tabara Mirunette Londra UCL

Spre deosebire de alte „vânători de comori”, această variantă presupunea ca membrii echipei sa pună în practică și ulterior sa fotografieze drept dovadă diferite cerințe, cum ar fi „elev atacat de crocodil” sau „toți membrii echipei sunt fericiți”. Distracția a fost firește maximă, datorită acestor cerințe trăznite, iar echipele au fost recompensate la final cu dulciuri.

Miercuri a fost ziua cu vremea cea mai neplăcută de pe tot parcursul taberei, cu temperaturi scăzute și ploaie constantă. Cu toate acestea, copiilor le-a plăcut vizita de dimineață la Tate Modern Art Museum, și au admirat cu interes multe din operele de artă deosebite găzduite de muzeu. Seara ar fi trebuit să fie dedicată unei plimbări cu grupul francezilor, dar vremea urâtă a determinat schimbarea planurilor. Prin urmare, copiii au mai  petrecut puțin timp pe Oxford Street , prilej să mănânce și să mai discute unii cu ceilalți.

Au mai rămas puține zile de tabără și deja se simte că, in ciuda zilelor frumoase petrecute aici, copiilor le este și puțin (mai mult) dor de casă.

Andreea D – group leader tabara Londra UCL

P.S. Până data viitoare, vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara Londra UCL pe Facebook sau pe Google Photos!