Tabără de grup lb. Engleză – Ridley Hall College- Cambridge, Anglia 11-25 Aug 2019(2)

Dragi parinti, revenim cu vesti noi din tabara de limba engleza de la Cambridge!

In ultimele 2 zile am vizitat Muzeul Fitzwilliam cu impresionante opere de artă, galerii de pictura si obiecte emblematice ce includ una dintre cele mai bune colecții de antichități și artă modernă din Europa de Vest si Muzeul de Arheologie și Antropologie, cunoscut și ca MAA, de la Universitatea din Cambridge, ce găzduiește colecțiile Universității de antichități locale, împreună cu artefacte arheologice și etnografice din întreaga lume.  Pentru cei ce nu sunt fani muzee, am avut ateliere de schițe in cărbune sau sport, iar seara, karaoke si discoteca din clubul Ballare unde toti au dansat pe ritmurile dg-ului ce au devenit a 2a limba internațională comuna.

Tabără de grup limba Engleză - Ridley Hall College
Tabără de grup limba Engleză – Ridley Hall College

Cursurile sunt interactive, cu numar de mic de elevi in grup, cu activitati de învățare și consolidare a vocabularului nou ce pregătesc micul test de final de săptămână de astazi.

 Tabără de grup limba Engleză - Ridley Hall College
Tabără de grup limba Engleză – Ridley Hall College

Merita evidentiat si workshopul inedit despre activitatile ciudate ale creierului uman, sustinut de Ginny Smith, absolventă a sectiei de Stiinte Naturale a Universității din Cambridge si consultant educațional, scriitoare si prezentatoare radio si tv. Workshopul a avut loc la Department of Engineering, University of Cambridge si s a bucurat de participarea tinerilor din 4 campusuri universitare ce au aflat detalii inedite despre neurostiinte si psihologie.

Vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara de la Cambridge în albumele Facebook sau Google Photos!

Roxana– Group Leader tabăra Ridley Hall College

P.S. Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul nostru din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte.