Tabara grup limba engleza Liverpool 4-18 august (3)

Tabara grup limba engleza Liverpool

Dragi parinti, am revenit cu noutati din tabara Liverpool! Asa cum va spuneam in încheierea scrisorii trecute, duminica am fost in excursie la York, oras fondat de romani, renumit pentru catedrala sa din secolul al XIII-lea, dar si multe alte locuri.

După o călătorie de mai bine de doua ore cu trenul, am facut un tur al principalelor atracții: poarta Micklegate, Clifford’s Tower, construit de William Cuceritorul in 1068, catedrala Minster, cea mai mare cladire in stil gotic din Marea Britanie si una dintre cele mai frumoase clădiri medievale din Europa. Apoi am fost in grădinile muzeului, unde am gasit si o expoziție de păsări. Am vazut si the Shambles, piata veche cu clădirile sale istorice si am aplaudat corul care canta in fata celebrei Betty’s Tea Room. Am avut timp si de ceva cumparaturi 😄, dupa care am plecat inapoi spre Liverpool.

Clifford’s Tower

Luni dimineata au fost ore, iar dupa amiaza am fost la the World Museum, unde am vazut o mulțime de lucruri interesante si apoi au raspuns la întrebările pe care le aveau ca tema dupa vizita. Seara a fost program de dansuri, dar au spus ca nu au acest talent, asa ca doar i-am admirat pe ceilalti.

Marti a fost o zi plina, cu mult așteptatul stadion al echipei Liverpool Football Club ⚽️.Ne-am pozat in tribune, in vestiare, la masa presei, pe locurile antrenorilor si ne-am uimit de calitatea gazonului ! Fiecare si-a luat o amintire de la magazinul stadionului, nu se putea altfel 😄. Am încheiat ziua cu jocuri, s-au distrat copios, dupa cum puteti vedea in fotografii si filmulețe.

Liverpool Football Club

Miercuri am mers la Manchester cu autocarul. Din pacate a fost o zi ploioasa si destul de rece, asa ca am stat putin mai mult la Muzeul Științei si Industriei si am vazut cum s-a dezvoltat epoca industrială, cum au aparut primele motoare, mașini, locomotive, avioane. Au experimentat si un zbor virtual cu o nava. Am plecat apoi in turul orașului,am vazut principalele obiective si am avut timp liber inainte de a merge la Hard Rock Cafe, unde am luat cina.

Mai avem doar cateva zile, deja se plâng ca timpul a trecut prea repede.

Asa este, dar macar a trecut cu folos!

Pe curand,

Daniela S – Group Leader Tabara Liverpool

P.S. Va lasam in continuare sa va bucurati de ultimele fotogafii din tabara pe care le-am postat in albumele de pe Facebook si Google Photos!