Tabără grup Los Angeles Cal State University, 17-31 Iulie 2019 (1)

Tabara Los Angeles Cal State UniversityTabara Los Angeles Cal State University

Dragi parinti, iată-ne, in sfarsit la destinatie, iar aventura din tabara Los Angeles California State University a inceput! Suntem in tabara de cateva zile, însă de-abia aseara am ajuns in campusul Northridge al Universitatii California State!

Practic, pana acum am avut ocazia sa ne putem plimba prin Las Vegas, prin desert si astfel am vazut si renumitul baraj Hoover, plus impresionantul Grand Canyon! In drumul spre L.A. am vizitat si Calico Ghost Town, o comunitate restaurată in care au trăit căutătorii de argint. Pentru noi intreaga experienta de pana acum, este una plina de cunostinte noi, experiente si oameni noi. Acesta fiind si scopul calatoriei, nu putem se spunem decat ca suntem enorm de incantati ca totul decurge chiar mai bine decat “conform planului” si ne folosim de orice oportunitate se ne bucuram si mai mult de fiecare minut!

Tabara Los Angeles Cal State University
Tabara Los Angeles Cal State University

Asadar chiar putem spune lejer ca tineriii sunt bine, s-au împrietenit usor si au depășit cu bine oboseala inerenta drumului. De luni vor incepe si cursurile, unde stim ca se vor descurca foarte bine, fara nici o problema. Din punctul acesta de vedere, nu avem emotii si avem incredere in fiecare in parte.  

Mancarea este extrem de variata si foarte gustoasa. In ceea ce privește cazarea, care oferă toate conditiile, am incercat si noi, pe cat posibil, sa fie toata lumea multumita, in conditiile in care regulile in campus sunt stricte, astfel încât lucrurile sa mearga bine si sa ne bucuram cu totii la maxim de aceasta vacanta.

Astazi (duminica) mergem la San Diego, vom vizita orașul si cateva plaje renumite din zona! Revenim cu noutati de îndată ce le vom avea. Pana atunci, vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara in albumele de pe Facebook sau pe Google Photos.

Mihaela & DanielaGroup Leaders tabara Los Angeles Cal State University