Tabără grup limba Engleza – Sheridan College, Toronto 15-29 Iulie, 2019 (3)

Tabara in Canada Toronto Sheridan College Mirunette 2019Tabara in Canada Toronto Sheridan College Mirunette 2019

„Tabăra internațională de limba engleză se desfășoară în campusul Sheridan College, cel mai mare colegiu de arte din Canada. Campusul se află în orașul Oakville, aflat pe malul lacului Ontario, între Toronto și Niagara Falls. ”

Buna ziua dragi parinti! Am revenit cu noutati din tabara din Sheridan College! 

Dupa testarea on line, copiii au fost repartizati in grupe diferite cu alti elevi internationali. Nivelul cursurilor este cu un grad ridicat, ceea ce ii solicita si ii captiveaza pe copii. Dupa doua zile de cursuri ei sunt foarte incantati de subiectele abordate: debate, inteligenta artificiala, discriminare morala etc. Materialele de la curs sunt foarte atragatoare!

Tabara in Canada - Toronto Sheridan College
Tabara Canada – Toronto Sheridan College

Ieri a fost o zi incarcata de activitati. A fost ziua de nastere a Malinei. HAPPY BIRTHDAY , DEAR MALINA! Personalul campusului i- au facut o surpriza cu un tort foarte frumos, iar seara am surprins-o si noi cu urari si o petrecere!

Dupa cursul de dimineata si pranz am vizitat 3 obiective din centrul Orasului Toronto:

Tabara in Canada Toronto Sheridan College Mirunette 2019
Tabara Canada – Toronto Sheridan College Mirunette 2019

Distillery District, care este cartierul comercial plin cu restaurante, cafenele, muzee , galerii de arta in cladiri foarte vechi de patrimoniu unde candva  a fost Distileria GOODERHAM &WORTS. Este un loc plin de arta si locuri recreative. Cu aceasta ocazie am fost fascinati timp de cateva minute bune – si noi, dar si turistii aflati in zona – de minunata si talentata noastra IOANA cantand la pian extraordinar de frumos!

St. Lawrence Market este o piata publica in Toronto unde poti cumpara mancare cu specific international. Am vazut si sarmale… Aici am sevit si noi cina.

CN Tower  – National Canadian Tower – este un turn de telecomunicatii foarte inalt – cam 553 m –  echivalentul la o cladire de 181 etaje- si a fost considerat  dupa construirea lui cea mai inalta constructie din lume, intre 1976 si 2010. Acum este a treia cea mai inalta constructie din lume (dupa Turnul TV din Guangzhou si Burj Khalifa).

A fost o zi foarte placuta plina de informatii si privelisti uimitoare!

Acum va salutam de aici din Toronto cu mult drag! 

Mariana C. – group leader tabara Sheridan College, Toronto

P.S. Până data viitoare, vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara in Canada pe Facebook sau pe Google Photos.