Tabără grup limba Engleza – Sheridan College, Toronto 15-29 Iulie, 2019 (5)

Tabără grup limba Engleza - Sheridan College, Toronto 15-29 Iulie, 2019 (5)Bufnița înțeleaptă, Mirunette, aduce vești noi din Sheridan College, Toronto! Vă invităm să vă bucurați de scrisoare, poze si video-uri!!!

„Tabăra internațională de limba engleză se desfășoară în campusul Sheridan College, cel mai mare colegiu de arte din Canada. Campusul se află în orașul Oakville, aflat pe malul lacului Ontario, între Toronto și Niagara Falls. ”

Bufnița înțeleaptă, Mirunette, aduce vești noi din Sheridan College, Toronto!

Bună seară, dragi părinți!

 Ieri, luni, am început săptămâna participând la cursuri, mai cu entuziasm, mai cu …somn.

 Chiar dacă sunt topicuri foarte intesante și de actualitate, este cam greu să ne trezim.

 Dar depunem eforturi!🤗

 Nu aceeași stare avem și după- amiază când energia crește. 

 Am vizitat ieri după amiază University of Toronto, o construcție în stil neogotic, care este formată din douăsprezece colegii, șaisprezece facultăti, zece spitale clinice și numeroase instituții de cercetare, cu două campusuri-satelit aflate la Mississauga și la Scarborough.

Universitatea a fost locul unde au început cercetările în domeniul insulinei și a celulelor stem, și aici s-a realizat și primul microscop electronic funcțional, s-a dezvoltat tehnologia multi-touch și Cygnus X-1 a fost identificată drept gaură neagră.

Universitatea primește cele mai substanțiale fonduri guvernamentale de cercetare dintre toate universitătile din Canada.

 Apoi am făcut câteva cumpărături în zona centrală pe care am vizitat- o.

 Astăzi, marți, copiii au participat la cursuri și apoi am vizitat Nathan Philips Square, semnul Toronto și primăria orașului.  

 Momentul mult așteptat a sosit- shopping. Cine a obosit, după 3, 4 ore de cumpărături a putut viziona în piața Yonge-Dundas   filmul-UP- care a fost precedat de o parodie interpretată de o trupă de actori foarte talentați. 

Tabără grup limba Engleza - Sheridan College, Toronto 15-29 Iulie, 2019 (5)
Bufnița înțeleaptă, Mirunette, aduce vești noi din Sheridan College, Toronto! Vă invităm să vă bucurați de scrisoare, poze si video-uri!!!

 Acum suntem în camere la culcare. 

 Tabăra Sheridan College, vă transmite, cu mult dor, salutări din Toronto din nou!

Vă invităm să vă bucurați de poze pe Facebook sau pe Google Photos.

Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul nostru din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte.

Cu drag,

Mariana C.- group leader tabara Sheridan College, Toronto