Tabără grup Clifton College, Bristol, Anglia 23 Iul – 6 Aug 2019 (1)

Tabără grup lb Eng- Clifton College, Anglia 23 Iul - 6 Aug 2019Clifton College, Anglia. Am ajuns cu bine în tabără, după un drum lung, dar ne lăudăm cu faptul că am fost foarte organizați și astfel totul a decurs așa cum am planificat.

Descoperă sistemul de învățământ britanic tradițional alături de 400 de elevi din peste 15 țări! O îmbinare între clădiri istorice și facilități moderne, alături de personal dedicat, creează cadrul în care studenții își doresc să învețe, să dezvolte noi abilități și să se distreze. Școala Clifton College este localizată într-o suburbie rezidențială foarte atractivă din orașul Bristol, situată la 20 de min. de centrul orașului. Campusul oferă condiții educaționale și recreative excelente. Cursurile de limba engleză sunt organizate în săli de clasă dotate cu tehnologie modernă, iar activitățile din campus se desfășoară pe terenuri dedicate activităților sportive, în sala de sport sau la piscină.

Tabăra de limba Engleză Clifton College – am veniiit!!! 

„veniim”

Am ajuns cu bine în tabără, după un drum lung, dar ne lăudăm cu faptul că am fost foarte organizați și astfel totul a decurs așa cum am planificat. 

Am sosit direct la cină, după care ne-am cazat și am făcut un tur al școlii, care este foarte frumoasă. Acest lucru o să îl observați și din poze, arhitectura este impresionantă și acest aspect te poartă permanent parcă spre o altă lume, atunci când te plimbi pe holuri și locuiești într-un astfel de loc.

Bineînțeles că am dat și o tură rapidă pe la supermarket pentru provizii, dar am fost responsabili și am cumpărat doar strictul necesar.

Ziua de astăzi o vom începe cu lecții și activități, despre care abia așteptăm să vă povestim zilele următoare.

 Atât pentru astăzi,

 Cliftonienii

Cliftonienii

💜

🆒

🦉

Până data viitoare, vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara pe Facebook sau pe Google Photos!

Cu drag,

Silviu – group leader tabara Clifton College

P.S. Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul Mirunette Education din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte!