Tabără de grup California State University, L.A. 10-24 Iulie 2019 (6)

Tabără de grup California State University, L.A. 10-24 Iulie 2019 (6)Experiența California State University, s-a încheiat cu trei zile de vis, petrecute în Las Vegas. Suntem în drum spre casă, dar ne revedem anul viitor.

California State University, în Los Angeles, „Orașul Îngerilor”, supranumit și „capitala creativității”, cu cei mai mulți artiști din întreaga lume, unul din 6 locuitori activând în domeniul  fascinant al creației artistice. Universitatea este la aprox. 30 de minute de centrul orașului, în apropierea însoritelor plaje californiene, locația este ideală pentru studenții care vor să descopere atât fascinantul Hollywood, cât și alte obiective celebre. Campusul oferă condiții de cazare și de studiu moderne, este dotat cu piscină, iar palmierii, cactușii și copacii violeți jacaranda însuflețesc mediul încântător.”

Experiența americană, California State University, s-a încheiat cu trei zile de vis, petrecute în Las Vegas. 

 În drum spre Vegas, am făcut două opriri, una pentru shopping, la Barstow Outlets, și una în Calico Ghost Village, unde au participat la un Treasure Hunt antrenant, în care s-au implicat trup și suflet, creându-și amintiri de neuitat. 

 Seara au mâncat în stil american, la Golden Coral, un fel de “all you can eat”, ce trebuie experimentat măcar o dată în viață. 

 În ziua următoare, am pornit spre Grand Canion, unde am făcut poze demne de revistele de traveling, după ce ne-am bucurat cu respirația aproape tăiată de priveliștea amețitoare. 

 În drum spre Marele Canion, ne-am oprit pe iconica Route 66, unde s-a filmat filmul animat Cars, copiii putându-și face poze cu mașinuțele buclucașe. 

 La întoarcere, deoarece am avut un comportament model, am primit acordul de a merge pe Freymont Street, locul devenit celebru după ce Elvis a filmat acolo videoclipul piesei Viva Las Vegas. Se pare că nu mulți dintre participanții la taberele Plus au parte de aceste două experiențe, așadar, suntem mândri că le-am trăit. 

 O altă experientă pe care am luat-o că pe un privilegiu a fost Zipline, un fel de zbor deasupra Las Vegasului de care copiii au fost încântați. 

 Ultima zi ne-am petrecut-o pe Vegas Strip, după o scurtă excursie la Hoover Dam. Deși se spune că ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas, noi n-avem nimic de ascuns și putem spune că ne-am pozat cu semnul Las Vegas, am vizitat cazinouri, am făcut ultimele cumpărături la Caesar Palace, am  admirat spectacolul de apă și lumini de la Bellagio, am luat cina la Hard Rock Cafe, iar seara am încheiat-o cu o petrecere la hotel, primită tot că recompensă de elevii români și polonezi de la activity leaderi.

 Acum suntem în drum spre casă, dar sperăm să reluăm această experiență anul viitor.

Vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara în California pe Facebook sau pe Google Photos!