Tabără grup limba Engleza – Sheridan College, Toronto 15-29 Iulie, 2019 (4)

Buna ziua, dragi parinti! Am revenit cu noutati din tabara Sheridan College Toronto!

Dupa participarea la festivalul local Midnight Madness de vineri seara, care ne-a impresionat foarte mult prin organizarea si implicarea localnicilor, ne-am intors in camere la culcare. Festivalul este la a 42-a editie si localnicii se pregatesc cu mult entuziasm pentru acesta.

Sambata dimineata copiii au participat la cursuri si dupa-amiaza ne-am relaxat intr-un mod diferit.

Am plecat pe Toronto Island cu ferryboat- ul. Aici copiii s-au plimbat cu bicicletele, au stat pe plaja, au intrat cu picioarele in Lacul Ontario – apa era rece – au admirat ambarcatiunile si diferite pasari si animalute. Am fost foarte incantati de linistea si curatenia insulei. Seara ne-am intors in campus.

Toronto Island - Tabara Canada
Toronto Island – Tabara Canada

Duminica am avut o zi intreaga petrecuta prin Toronto! Experienta inedita a fost plimbarea prin padure timp de 3 ore si prezentarea  acesteia cu multe detalii si difetite povesti legate de aceasta inca din timpuri stravechi (2000 de ani in urma) cu obiceiuri ale indigenilor din Humber River Valley.

Apoi am vizitat Kensington Market, o piata plina de magazine cu suveniruri si zone ne mancat. De aici am mers la Royal Ontario Museum – ROM – care este un muzeu de artă, cultură mondială și istorie naturală din Toronto. Este cel mai mare muzeu din Canada, cu 4 etaje!

Royal Ontario Museum - Tabara Canada
Royal Ontario Museum – Tabara Canada

Până data viitoare, vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara in Canada pe Facebook sau pe Google Photos.

Va transmit gandurile noastre pline de dor de aici dim Toronto!

Mariana – group leader tabara Sheridan College Toronto

P.S. Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul Mirunette din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte.