Tabara grup limba engleza Oxford Brookes University 21 iulie – 4 august (1)

Dragi părinți, după o călătorie plăcută și relaxantă, iată-ne ajunși în Oxford cu mare entuziasm! Aici am fost întâmpinați de către staff-ul taberei, care a dat dovadă până acum de o foarte bună organizare și responsabilitate. Am fost cazați în camere individuale în clădirile noi din campus împreună cu elevi din celelalte țări participante (Coreea, Bulgaria, Turcia, Maroc , Argentina, China, Rusia, Franța și Spania). Încă înainte de a intra în camere, am avut ocazia să interacționăm cu ceilalți participanți și să creăm noi prietenii.

În dimineața primei zile am vizitat orașul Oxford, iar liderul de activități ne-a prezentat punctele turistice importante – a fost o excursie de o jumătate de zi, timp în care am avut posibilitatea de a explora centrul Oxfordului împreună cu noii prieteni.

Tabara Oxford Brookes University Mirunette
Tabara Oxford Brookes University Mirunette

După masa de prânz am avut instructajul și testarea cunostintelor de limba engleza , importante pentru întrega experiență de două săptămâni în campus. Seara unii dintre noi au ales să fie activi și să danseze sau să joace baschet, în timp ce ceilalți au dorit să își descopere talentul de a crea artă din hîrtie – origami.

Tabara Oxford Brookes University Mirunette
Tabara Oxford Brookes University Mirunette

Experiența cantinei este una nouă pentru noi, dar ne-am obișnuit rapid cu organizarea și punctualitatea. Așteptăm cu nerăbdare să descoperim ce ne rezervă programul stabilit pentru zilele următoare de tabara!

Pana la urmatoarele vesti, va lasam sa va bucurati de fotogafiile pe care le-am postat in albumele de pe Facebook si Google Photos!

Group leaders Ana și Mariana

P.S. Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul Mirunette din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte.