Tabara de grup Bromsgrove School, Anglia 30 iulie – 13 august 2019 (7)

Dragi parinti, am revenit cu vesti din tabara Mirunette Bromsgrove School! Ziua de vineri ne-a adus o vreme schimbatoare si imprevizibila: soare arzator, vant puternic & ploaie torentiala.

Deja hanoracul si pelerina de ploaie au devenit accesorii nelipsite, speram totusi ca in weekend sa nu avem nevoie de ele 🙂

Pe langa activitatile cu care ne-am obisnuit deja – sporturi, arts & crafts sau cooking, in aceasta dupa-amiaza juniorii au fost intr-o excursie de jumatate de zi la Churchfields Farmhouse unde au parcurs un imens labirint intr-un lan de porumb (Maize Maze) si s-au delectat cu delicioasa inghetata produsa chiar la ferma lor. Labirintul intins pe o suprafata de aprox 4000 m2 avea 10 checkpoint-uri astfel fiecare echipa a primit cate o harta a labirintului si o foaie speciala unde trebuia sa colecteze cele 10 stampile pentru a descifra codul final. Distractia a fost pe masura, mai ales ca ploaia din prima parte a zilei a facut traseul din labirint ceva mai dificil decat in mod normal. De indata ce toate echipele au finalizat labirintul am luat o pauza pentru a incerca o mica parte din cele 36 de sortimente de inghetata produse la ferma Churchfields.

Activitatea de seara, denumita “Junior Olympics” a inclus atat juniorii cat si seniorii, astfel copiii au fost impartiti in 6 echipe (fiecare echipa condusa de catre un membru al staff-ului scolii) si au trebuit sa finalizeze 15 probe (probele au fost atat sportive cat si de atentie, agilitate, lucru in echipa & creativitate). Spiritul de competitie a iesit la iveala inca din primele minute astfel ca toata lumea s-a implicat si s-a amuzat!

Revenim cu noutati cat de curand,

Cu drag,
Lucia & copiii – tabara Mirunette Bromsgrove School

Vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara in albumele Facebook sau Google Photos!