Tabara grup limba engleza Oxford Brookes University 4-11 august (1)

Tabara Mirunette Oxford

Dragi parinti, am revenit cu noutati dupa primele zile de tabara Mirunette Oxford! Suntem in ziua 3 de tabara si totul este foarte bine!

Duminica am ajuns in tabara pe la ora 11, ne-am inregistrat, ne-am depozitat bagajele si am fost condusi intr-un tur al campusului – modern, extins si cu multa verdeata. Am primit pranzul la pachet, apoi, tot insotiti, am facut o plimbare pana in centrul orasului Oxford – cam 30 de minute pe jos. Am petrecut vreo 45 de min in mall, dupa care, deoarece eram obositi, ne-am intins pe iarba in apropiere de Christ Church College si ne-am relaxat pentru o ora. La ora 17 am revenit in campus si ne-am luat in primire camerele single cu baie proprie. Sunt foarte curate si comfortabile. Seara am urmarit cu totii un film!

Luni la 9 am avut o intalnire introductiva, copiii au dat un test si au avut Lesson 1. Rezultatele la test au fost excelente. Toti profesorii cu care ne-am intalnit ulterior le-au laudat nivelul extraordinar de limba engleza. Dupa-amiaza am avut un tur ghidat al unei parti a Oxfordului cu o ora de timp liber, in care copiii si-au cumparat carti si dulciuri. Seara disco si baschet.

Tabara Mirunette Oxford
Tabara Mirunette Oxford

Lectiile se concentreaza pe competenta de comunicare si realizarea de proiecte comune. Grupurile sunt internationale. Din fericire, grupul Mirunette este foarte unit, copiii se simt foarte bine impreuna. Parca s-ar cunoaste din totdeauna!…😃

Mancarea este ok. Trei variante din care una e vegetariana. Cantitatea e suficienta. Vremea e placuta, dar schimbatoare, cu 3 anotimpuri zilnic.

Am trimis 12 poze deocamdata, incluzand orarul si meniul saptamanii. Revenim cu mai multe fotografii in zilele urmatoare!

Cu drag,

Anamaria D – group leader tabara Oxford Brookes

P.S. Va lasam in continuare sa va bucurati de ultimele fotogafii din tabara pe care le-am postat in albumele de pe Facebook si Google Photos!