Tabără de grup limba Engleză New York Rider University 1-15 Aug 2019 (1)

Tabara Mirunette New YorkTabara Mirunette New York - The Met

Bună ziua! Asa cum am convenit, va trimit câteva impresii din primele zile de tabara Mirunette New York Rider University!

La sosire, am reusit sa impartim camerele de asa natura incat toata lumea sa fie mulțumită: 4, 3, 2, 1 🙂 

In prima zi, au început cursurile, si, ceea ce este cel mai important, elevilor le plac activitățile si profesoarele la care au fost repartizati. Au doar un mic regret, acela ca in clase sunt doar elevi din Ucraina. Ar fi dorit sa interactioneze cu tineri din mai multe tari. Dar s-ar putea sa le fie indeplinita dorinta: astăzi, la micul dejun, s-a umplut cantina de nou-veniți. 

Am avut si doua zile cu excursii: in prima am vizitat Muzeul Metropolitan si Central Park, iar în a doua am fost cu ferry in Ellis Island si la Statuia Libertătii, unde ar fi dorit sa stea mai mult pentru fotografii si pentru suveniruri. Vremea este extrem de frumoasa si călduroasă. 

Tabara Mirunette New York
Tabara Mirunette New York – Statue of Liberty

Cu privire la evening activities, copiii si-ar fi dorit sa practice sporturi, dar din pacate bazinul de inot este inchis pe toata perioada taberei (pentru lucrari de renovare), iar despre alte sporturi ni s-a spus ca va trebui sa mai asteptam. Membrii din staff sunt foarte deschiși și de ajutor, în limita celor permise de universitate.

In rest, toate bune! Va trimit si câteva poze deoarece nu  am făcut prea multe, abia m-am dezmeticit… si nici copiii nu prea îndrăgesc pozele de grup… Ma straduiesc sa fac în celelalte zile!

Numai bine!

Rodica P – group leader tabara New York Rider University

P.S. Vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara pe Facebook sau pe Google Photos. Cele mai recente fotografii sunt adaugate la finalul albumelor!