Tabără de grup Pitzer College, L.A. 24 Iulie – 6 August 2019 (8)

Dragii nostri parinti, am revenit cu ultimele vesti din tabara Mirunette California, Los Angeles, Pitzer College!

Luni am inceput ziua cu lectii, iar dupa-amiaza am plecat intre Long Beach Marina, unde am putut admira farul si nava Queen Mary – importanta nava folosita in al Doilea Razboi Mondial, care acum este transformata in muzeu, restaurant si se crede ca este si bantuita:).

Tabara Mirunette California
Tabara Mirunette California – Dogweiler Beach

Bineinteles, copiii au ales sa faca un ultim tur de forta prin magazine si apoi sa ia masa la unul dintre restaurantele de langa port:).

Seara am incheiat-o la Dogweiler Beach, unde cei mai curajosi au facut si o baie (eram cam racoare), ne-am bucurat de un apus minunat, apoi am mancat Smors (bezea incinsa in foc, facuta asanswich cu ciocolata si biscuiti) – declicioase si ne-am mai incalzit la bonfire (foc de tabara in vatra amenajata). Seara am inceput sa ne facem bagajele, sa fim pregatiti pentru plecarea de azi:).

Tabara Mirunette California
Tabara Mirunette California – bonfire

Marti dimineata am avut Graduation, am primit diplomele, ne-am fotografiat cu profesorii, colegii si activity leaderii, ne-am luat La revedere si cu parere de rau ne despartim de California Dream.

Tabara Mirunette California
Tabara Mirunette California – graduation

Speram sa ne revedem anul viitor, poate la New York:), asa cum isi doresc deja copiii.

Ma bucur ca am fost group leaderul lor in aceasta tabara, au fost minunati, fiecare diferit, deci dinamica grupului a fost pe masura.

Va multumesc si asteptam cu nerabdare sa ne revedem in Romania.

Cu drag,

Exploratorii vestici!

P.S. Vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara Pitzer College pe Facebook sau pe Google Photos!