Tabara grup limba engleza Oxford Brookes University 21 iulie – 4 august (4)

Tabara internationala in Anglia - Oxford Brookes - 2019

Dragi părinți, deja am început a doua săptămână de tabara internationala in Anglia, in campusul Oxford Brookes University, iar zilele trec fără să ne dăm seama!

Am vizitat Weston Library, ce face parte din Biblioteca Bodleiană (principala bibliotecă de cercetare a Universității din Oxford) și Trinity College, unul dintre colegiile constitutive ale Universității Oxford, fondat în 1555 de către Sir Thomas Pope.

Tabara internationala in Anglia - Oxford Brookes - 2019
Tabara internationala in Anglia – Oxford Brookes – 2019

Am participat la noile activități (Mini Olimpiada, Murder Mystery etc.) împreună cu grupurile proaspăt sosite din Italia, Israel sau Japonia. Săptămâna aceasta avem lecțiile dimineața, iar activitățile și excursiile după-amiază.

Încercăm să profităm cât mai mult de timpul rămas și de compania prietenilor. Tabara internationala in Anglia este o oportunitate unica de a cunoaste noi prieteni, noi culturi si vom reveni cu multe amintiri frumoase de aici!

Pana la urmatoarele vesti, va lasam sa va bucurati de fotogafiile din tabara pe care le-am postat in albumele de pe Facebook si Google Photos!

Vă îmbrățișăm cu drag,

Group leaders M.& A.

P.S. Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul Mirunette din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte.