Tabara grup limba engleza Oxford Brookes University 21 iulie – 4 august (2)

Tabara Oxford Brookes 2019 Mirunette

Dragii noștri, am revenit cu vesti din tabara Oxford Brookes!

După primele zile în care ne-am obișnuit foarte ușor și repede cu tot ceea ce înseamnă tabără internațională, zilele de miercuri și joi ni s-au părut minunate. Ne-am bucurat de noii colegi, de profesori și de lecții; am mers cu drag și mare interes în excursiile de jumătate de zi la Christchurch College Oxford, loc încărcat de istorie, dar faimos și pentru că a fost platou de filmare al unor îndrăgite filme precum Harry Potter sau The Golden Compass. Joi ne-am plimbat prin imensele și atent îngrijitele grădini ale domeniului Blenheim Palace, iar unii dintre noi ne-am testat abilitățile de orientare în labirint!

Tabara Oxford Brookes 2019 Mirunette
Tabara Oxford Brookes 2019 Mirunette

Majoritatea lecțiilor le-am ținut în aer liber, iar activitățile au avut loc atât în sălile de clasă (Hip Hop quizz, Karaoke, Hippie night), cât și afară (Blind date – comunicare/socializare, Talent Show, fotbal, baschet).

Tabara Oxford Brookes 2019 Mirunette
Tabara Oxford Brookes 2019 Mirunette

Așteptăm cu nerăbdare excursiile de sâmbătă și duminică la Londra și Cambridge si de asemenea sa vedem ce ne mai rezerva tabara! Timpul trece foarte repede in taberele Mirunette! 🙂

Pana la urmatoarele vesti, va lasam sa va bucurati de fotogafiile pe care le-am postat in albumele de pe Facebook si Google Photos!

Vă îmbrățișăm cu drag,

Group leaders M.& A.

P.S. Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul Mirunette din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte.