Tabără de grup Pitzer College, L.A. 24 Iulie – 06 August 2019 (1)

Pitzer College, în Los Angeles, „Orașul Îngerilor”, supranumit și „capitala creativității”, cu cei mai mulți artiști din întreaga lume, unul din 6 locuitori activând în domeniul  fascinant al creației artistice. Universitatea este la aprox. 40 de minute de centrul LA, in oraselul Claremont, cu vedere spre muntii St. Gabriel’s Range. Locația este ideală pentru studenții care vor să descopere atât fascinantul Hollywood, cât și alte obiective celebre. Campusul oferă condiții de cazare și de studiu moderne, este dotat cu piscină, iar palmierii, cactușii și veveritele însuflețesc mediul încântător.”

Dragi parinti,

Am sosit in mult asteptatul LA la Pitzer College, dupa un zbor fff lung, insa fara peripetii. Drumul pana in campusa durat aprox. 1h30 minute, insa odata ajunsi, totul s-a desfasurat foarte organizat. Am primit camerele si cartelele de acces, am facut un dus apoi am fost invitati la o cina tarzie, udne ne-am bucurat de cateva felii de pizza si un suc.

Am reusit sa ne si odihnim, iar noua zi a fost activa, incepand cu un tur al campusului, urmata de o prezentare originala a regulilor de catre stafful scolii si impartirea grupelor pentru cursurile de limba engleza, culminand cu orele in sine:)

Pitzer campus

Dupa pranz, am fost punctuali pentru prima noastra excursie: Olvera Street, union Station si Hollywood Bld.

Olvera Street reprezinta partea cea mai veche a orasului, un cartier tipic mexican, unde am vizitat si cea mai veche casa – Avila Adobe, construita pe la 1818, apoi ne-am plimbat pe straduta plina cu marfa foarte colorata, mexicana. Am vizitat Union Station, echivalentul garii Grand Central din New York.

Union Station Los ANgeles

Am pornit apoi spre Hollywood Bld, unde, desi aglomerat, am reusit sa pasim pe stelele catorva vedete, sa admiram Chinese Theatre si Dolby Theatre, precum sa vedem si din departare semnul Hollywood. Am avut timp liber si pentru shopping, pe care multi dintre noi l-am valorificat, apoi am stat sa ne relaxam la cina.

Maine vom avea o zi linistita, cursui dimineata si dupa-amiaza, pentru ca ne pregatim pentru aventura care incepe duminica, Las Vegas trip!

Vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara în Los Angeles – Pitzer College pe Facebook sau pe Google Photos!