Tabăra de grup limba Engleza Rugby School, Anglia 17-31 Iul 2019 (3)

Dragii nostri, in zilele ce au trecut ne-am acomodat cu viata in campusul Rugby School. Scoala este senzationala! Am cunoscut copii de nationalitati diferite precum brazilieni, italieni, chinezi, japonezi, rusi si am invatat cate ceva despre cultura si stilul de viata al fiecaruia. Profesorii sunt foarte prietenosi si bine pregatiti, gata oricand sa ne explice daca nu intelegem ceva. Un stil de predare total diferit fata de Romania pe care noi l-am imbratisat cu drag!

Rugby School

Am avut si prima noastra excursie in Blist Hills Victorian Town, unde ne-am intors in timp in perioada victoriana a oamenilor de la țară. Am aflat cum traiau inainte oamenii, cum isi confectionau singuri haine, caramizi, lumânări, remedii naturiste, parfumuri. Am ascultat si aplaudat un cântec din perioada respectiva, am mâncat din bunătățile imbietoare ale locului si nu am plecat spre campus inainte sa ne dăm in carusel si in leaganele mari sau sa jucam Darts, câștigând premii frumoase. Ne-am dat seama ca viața în perioada reginei Victoria era dificila, oamenii munceau mult insa erau veseli si socializau foarte mult in lipsa mijloacelor de socializare moderne. 

Azi mergem in Liverpool, iar vineri in Birmingham. Revenim cu vesti si noutati cat de curand posibil. Până data viitoare, vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara Rugby School pe Facebook sau pe Google Photos!

O zi frumoasa va dorim!

Group Leader Alina si copiii

P.S. Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul Mirunette din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte.