Tabără de grup limba Engleză – King’s College London, Anglia 12-26 Aug 2019 (2)

Tabara grup King's College, Londra

King’s College este situat în inima Londrei și este una dintre universitățile de top ale lumii, fiind a patra cea mai veche universitate din Anglia. Universitatea este considerată ca parte a „triunghiului de aur” al universităților britanice de cercetare, alături de Oxford, Cambridge și Imperial College. Campusul Denmark Hill al King’s College permite vizitarea celor mai importante obiective ale Londrei, oferind participanților la tabără de vară de limba engleză un program plin de ieșiri în oraș!

Revenim cu vesti din tabara de limba englea de la King’s College, Londra!

Marti seara am participat la jocul de Bingo, a fost foarte haios, ne-a placut cum aruncau cu bomboane in noi!😀

Miercuri am vizitat British Museum, unul dintre cele mai vechi muzee din lume, ce gazduieste numeroase obiecte si colectii de o valoare inestimabila. British Museum este unul din principalele obiective turistice din Londra, avand anual peste 6 000 000 vizitatori. A fost foarte aglomerat, dar interesant!

Dupa ce am vizitat muzeul, cu toate ca a plouat am mers pe Oxford Street, cea mai aglomerata strada comerciala din Europa, cu peste 300 de magazine, iar copiii au fost incantati.

Joi, pentru ca era Sf. Maria, le-am sabatorit pe Mira Maria si Cristia Maria iar dupa amiaza am vizitat Tate Gallery, o comoara plina de capodopere. Tate Modern este unul din cele mai mari muzee de arta moderna si contemporana din lume.  Am petrecut timp in Leicester Square si Piccadilly Circus iar seara a fost disco, foarte antrenant!

Cu drag,
Magda – group leader tabara King’s College

Vă invităm să vă bucurați de pozele din tabără în albumele Facebook sau Google Photos