Tabara grup limba engleza Liverpool 4-18 august (1)

Tabara Liverpool

Dragi parinti, am revenit cu primele vesti din tabara Liverpool! Dupa cum stiti deja, am ajuns cu bine la destinația noastra. Am fost cazați intr-o locatie foarte frumoasa si confortabila. Suntem aproape de centru, si dupa cum puteti vedea din fotografii, orașul este deosebit, cu clădiri clasice superbe, cu multa istorie.

Luni dimineata a fost testul de limba engleza, apoi am facut un tur al școlii, sa știm unde se desfășoară activitățile. Dupa amiaza am iesit in oras, intr-un tur de doua ore si jumatate, dupa care copiii au avut de completat răspunsurile la întrebările despre locurile văzute. Un lucru nou si util in aceasta locatie este caietul de lucru pe care l-au primit, denumit ‘Passport’, care conține printre altele întrebări despre toate locatiile vizitate, ceea ce este foarte util pentru fixarea informațiilor aflate si pentru faptul ca trebuie sa intrebe localnicii despre anumite detalii, încurajându-i astfel sa comunice in engleza. Seara a fost karaoke, unde, vrând-nevrând, au cantat in grup si s-au distrat de minune.

Tabara Liverpool 2019
Tabara Liverpool 2019

Marti dimineata au inceput orele, iar dupa masa de pranz am fost la muzeul Beatles, unde au aflat o mulțime de lucruri despre formația cea mai influenta in muzica rock.

Miercuri am plecat de dimineata in renumita zona Lake District. Dupa mai bine de doua ore cu autocarul, am ajuns la lacul Windermere, cel mai mare dintre toate. Aici si-au gasit inspirația multi autori englezi celebri. Dupa ce ne-am plimbat putin prin stațiune, am luat vaporașul pentru a traversa lacul si a admira peisajul deosebit. Ajunși in Ambleside, am avut din nou de aflat si completat răspunsuri la întrebările din Passport. Am fost foarte norocosi pana acum, am avut o vreme deosebit de buna, contrar previziunilor meteo 😄.

Întorși in campus, am luat cina si ne-am odihnit, pentru ca maine vor fi ore si dimineata si dupa amiaza, pentru a recupera ziua de miercuri.

Vom reveni cu vesti despre toate activitățile pe care le desfășoară aici,utile, interesante sau amuzante 😄.

Nu stati cu grija lor, sunt foarte bine!

Pe curand!

Daniela – group leader tabara Liverpool

P.S. Va lasam in continuare sa va bucurati de ultimele fotogafii din tabara pe care le-am postat in albumele de pe Facebook si Google Photos!