Tabără de grup Fettes College (Edinburgh) 28 Iulie -10 August 2019 (4)

Salutari din Edinburgh!
Am avut cateva zile destul de pline! In perioada aceasta in Edinburgh se tine festivalul Fringe in cadrul caruia exista aproximativ 3000 de spectacole! Din fericire ne-am putut bucura si noi de 2 din acestea: Black blues brothers si Blizzard. Ambele au fost show-uri de dans acrobatic, insa primul a fost mai antrenant si amuzant, iar al doilea a fost mai poetic, mai emotionant! 😁

 Tabara Fettes College, Edinburgh 2019
Tabara Fettes College, Edinburgh 2019


Dupa spectacole, atat luni, cat si marti, ne-am intors direct la cina. Seara, am avut parte de niste activitati amuzante si… antrenante 😂 Luni am avut seara de jocuri. Copii s-au impartit in 8 echipe de cate 10-12 si au participat la o serie de jocuri: charade, chubby bunny, scaunele muzicale, dance off (unde au facut o coregrafie in 3 minute), egg roulette, iar la final rock, paper & scissors. A fost o seara in care ne-am distrat!

Tabara Fettes College, Edinburgh 2019


Ieri am avut parte de seara scotiana! In care am degustat mancare traditionala… unele lucruri au fost bune… altele mai putin bune! Dupa, am mers in sala de dans unde am invatat cateva dansuri traditionale! Tot ce putem spune este ca am reusit… sa ne distram! Ca pasii mai dureaza pana ii invatam 😂 Obositi dupa atatea activitati, astazi urmeaza sa plecam la Fringe, sa ne plimbam pe Royal Mile si sa ne reincarcam bateriile cu baia de energie pe care acest festival o emana! Sa ne bucuram de ultimele zile de tabara!
Revin vineri cu ultimele informatii legate de tabara inainte de plecare!

Va pupam si va lasam să vă bucurați de pozele din tabara in albumele Facebook sau Google Photos! Keep in touch 😊🤗

Cu drag,
Ana

P.S. Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul nostru din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte.