Tabără de grup limba Engleză New York Rider University 1-15 Aug 2019 (2)

Buna seara, dragi parinti, am revenit cu vesti si poze din tabara de la Rider University, New York.

Plimbarea prin Manhattan ne-a dus pe Wall Street, apoi pe podul Brooklin si, in final, la Ground Zero, unde copiii au fost foarte impresionati de fantanile comemorative construite pe locul celor două turnuri gemene prăbușite. Turul s-a terminat cu o repriză de shopping si cuvmasa de seara servită în oras, in urma carora toti s-au declarat extrem de mulțumiți.

 Tabara Mirunette New York - Rider University 2019
Tabara Mirunette New York – Rider University 2019

Un alt tur a fost si cel prin orașul Princeton, unde am vizitat universitatea cu același nume si am făcut câteva cumpărături, forțați să ne adăpostim in magazine de ploaia torentiala care s-a stârnit din senin si a durat până seara. Din fericire, mâine vremea va fi din nou frumoasa, tocmsi potrivita pentru a ne intoarce din nou in New York.

Tabara Mirunette New York - Rider University 2019
Tabara Mirunette New York – Rider University 2019

Am reusit sa vorbesc cu antrenorul de baschet din universitate, care mi-a permis in final sa-i duc pe copiii doritori in sala ca sa se antreneze.

Fericire maxima!!! Am adaugat si alte poze cu sporturi in aer liber, pe care le-au organizat cei din staff.

Am avut si Talent show, in timpul căruia au răsunat cantecele lui Gica Petrescu, insotite de hora românească sau au fost prezentate alte momente precum improvizatii diverse, care au starnit multe aplauze. Toti participantii au fost premiati!

Alte activitati în campus au fost proiecția unui film și un spectacol de karaoke, la care copiii au participat cu multa plăcere.

Rodica P – group leader tabara New York Rider University

P.S. Vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara pe Facebook sau pe Google Photos. Cele mai recente fotografii sunt adaugate la finalul albumelor!

Pe curand!