Tabara engleza St. Mary’s School, Ascot, Anglia, vara 2015 (I)

Tabara engleza St. Mary's SchoolTabara engleza St. Mary's School

Buna tuturor!

Dupa ce am completat formularele de inscriere, luni, 27 iulie, si dupa cina, copiii au mers la prima activitate – Quiz night, unde au lucrat in grupuri multinationale. In ciuda oboselii, s-au descurcat foarte bine cu intrebarile de cultura generala, legate de sport, cinema si de aspecte culturale britanice.

Dupa un mic dejun copios, ieri copiii au dat testul initial si au fost distribuiti in cinci grupe de aproximativ 12 participanti fiecare.

Dupa pranz, copiii au participat la activitatile optionale: capture the flag, table tennis, fun fitness, arts and crafts (unde au pregatit decoratiuni pentru programul de discoteca de maine seara).

Tabara engleza St. Mary's SchoolCopiii sunt foarte activi, comunicativi si dornici sa se integreze. Le place mancarea („e mai buna ca acasa”, spun cativa dintre ei) si le plac pauzele confortabile care le permit sa se pregateasca relaxat de urmatoarea activitate.

Tabara engleza St. Mary's SchoolNu prea e semnal telefonic, iar wi-fi-ul e mai ciudat la instalare, dar asta nu reprezinta o problema. Sunt suficiente activitati, in asa fel incat sa nu fie plictisiti. Se adapteaza foarte repede si nu li se face -inca- dor de casa.

Pe curand, Elena S.

Nu uitati sa urmariti blogul Mirunette pentru ca vom posta cu regularitate poze din tabara si marturiile insotitorilor de grup! Fiti la curent cu toate aventurile participantilor din tabara internationala de limba engleza de la St. Mary’s School, Ascot – Anglia!

Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la St. Mary’s School, Ascot, Anglia – AICI!

Vezi oferta Mirunette de tabere in Anglia.