Tabara engleza 3 Capitale, UK, vara 2015 – poze din aeroport

Dragi parinti,

Copiii au ajuns cu bine in Londra si sunt tare entuziasmati! Sunt pregatiti pentru aventura in cele 3 Capitale ale UK-ului. Abia asteapta sa afle ce surprize le rezerva vacanta educationala si sa inceapa activitatile! 😀

11793405_1448173538842520_1420099718_n

Programul „3 Capitale” reprezinta un tur academic unic al Regatului Unit, ce include cele mai frumoase locuri din Anglia, Scotia si Tara Galilor. Copiii vor vizita cele 3 capitale fascinante Londra, Edinburgh si Cardiff, dar si orasul istoric York – capitala Britaniei romane, regiunea pitoreasca Lake District – sursa de inspiratie a poetilor din sec. XIX si ruinele Stonehenge – unul dintre  cele mai misterioase monumente preistorice din lume.

Programul taberei de limba engleza incepe in Londra, un oras incarcat de istorie si cultura, cu o multitudine de obiective turistice memorabile. Copiii vor sta la Colegiul Goldsmiths, absolvit si de catre Printesa Beatrice de York in anul 2011, localizat in apropierea faimosului Parc Greenwich. A II-a capitala, Edinburgh, declarat de UNESCO primul oras al literaturii, este recunoscut si pentru uimitoarele festivaluri la care participa 25.000 artisti din 70 tari si peste 4 milioane de iubitori de arta. A III-a capitala, Cardiff, este cel mai important oras din Tara Galilor, locul unde legendele se imbina atragator cu modernismul!

Scoala organizatoare a fost desemnata „centru de excelenta” in publicatia de specialitate El Gazette si se situeaza in top cele mai bune 10 scoli de vara de limba engleza, in urma inspectiei British Council!

Tabara de limba engleza „3 Capitale” este cea mai frumoasa prezentare a Angliei, Scotiei si Tarii Galilor! Pe copii ii asteapta cursuri interactive de limba engleza, numeroase excursii si multa distractie!

Urmariti cu regularitate blogul Mirunette pentru ca vom posta cu regularitate mesajele insotitorului de grup si poze din tabara! 😉

P.S.: Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza din cele 3 Capitale, 2015 – AICI!