Tabara Engleza, Scotia, Edinburgh, Fettes College, 2018, 9 Iul – 11 Aug (5)

Tabara in Scotia Edinburgh Fettes CollegeTabara in Scotia Edinburgh Fettes College

Dragi parinti, ultima saptamana de tabara in Scotia incepe, insa avem multe sa va povestim despre weekend-ul ce tocmai a trecut.

Asa cum va povesteam in mesajul anterior, vineri am avut parte de o dupa-amiaza libera si am mers toti in centrul orasului pentru o plimbare si bineinteles, putin shopping 🙂 Toti copiii si-au cumparat suveniruri, dulciuri sau cate ceva de imbracat. A fost o dupa-amiaza bine meritata dupa o saptamana de cursuri si activitati, ne-am intors fericiti in campus pana la masa de seara. Inainte de a pleca, am participat la ceremonia de premiere – cei care au venit inaintea noastra si-au primit diplomele, si-au luat ramas bun de la profesori iar noi i-am aplaudat si bineinteles, ne-am luat ramas bun de la ei.

Seara s-a incheiat cu discoooo! O sa vedeti in filmuletele de pe Google Photos cum ne-am distrat, cat am dansat si ce bine ne-am simtit! 🙂

Sambata am plecat in mult asteptata excursie la St. Andrews unde am vizitat Catedrala si Castelul St. Andrews. Vremea a fost de partea noastra,am putut sa ne plimbam pe malul marii si chiar sa ne bagam cu picioarele in apa putin,apa fiind destul de calda.

Cand ne-am intors in campus ne-am pregatit pentru Trashion Fashion Night, unde a trebuit sa pregatim costumatii facute din materiale reciclabile. Ne-am impartit pe echipe, l-am pregatit pe Ian si i-am facut o super galerie, chiar am dansat in jurul lui pe cunoscuta melodie “Trandafir de la Moldova” 🙂 Si Harry a ales sa se costumeze, nu o sa il recunoasteti pentru ca a purtat masca dar in filmuletul unde sunt anuntati castigatorii veti vedea ca a obtinut locul II iar Ian si gasca locul III. Go go go Romania! 🙂 Toti copiii au participat, unii au ajutat la alegerea tinutei, altii au facut galerie, au dansat si chiar au fost pe post de Manager pentru reprezentanti! Fun night!

Duminica am plecat intr-o alta aventura,de data asta mai aproape, in Edinburgh. Am vizitat faimosul castel de unde am putut vedea orasul de la inaltime si nu am ratat ocazia sa mancam o inghetata, fiind foarte cald afara 🙂 A urmat un pic de timp liber in care ne-am mai cumparat diverse lucruri, ne-am plimbat in cadrul festivalului Fringe, unde fel de fel de reprezentatii au loc pe strada. Ziua s-a incheiat cu o vizita la Muzeul National al Scotiei, unde copiii au avut si cate o tema de facut, fiind nevoiti sa gaseasca diferite atractii in cadrul muzeului.

Si pentru ca am avut parte de un weekend atata de incarcat, seara am avut free time si am ales sa jucam fie fotbal sau tenis.

Sambata ne-am mutat in noua casuta, suntem toti foarte incantati de ea pentru ca arata minunat! 🙂 Ne-am intors de azi la cursuri insa ne asteapta o alta saptamana plina de lucruri frumoase de vazut si de facut. Astazi vom merge la un show de magie si vom avea activitati sportive.

V-am povestit pe scurt ce am facut, va lasam sa va bucurati de pozele si filmuletele din tabara in Scotia. Filmuletele sunt incarcate in albumul Google Photos 🙂

To be continued…..

Ale & Fettes Squad

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Edinburgh, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara in Scotia Edinburgh Fettes College

Tabara in Scotia Edinburgh Fettes College