Tabara Engleza, Anglia, Birmingham, Bromsgrove School 2018 31 Iul – 14 Aug (4)

Tabara Engleza, Anglia, Birmingham, Bromsgrove School 2018

Dragii nostri, revenim din tabara Engleza Bromsgrove School!

Revenim cu poze din activitatile de weekend.

Vineri am avut program normal in campus, adica activitati si cursuri (juniorii activitati dimineata si cursuri dupa amiaza, seniorii invers).

Ca de obicei baietii au ales fotbal si baschet iar fetele tenis, badminton si cookery.

Sambata am calatorit pana La Ceddar, Somerset in statiunea Ceddar Gorge. Acolo am vizitat grotele, muzeele, am vazut caprele salbatice si bineinteles magazinele de suveniruri. Cei mici au avut si un scurt atelier de modelare in lut la Museum of Prehistory. Seara, cand am ajuns in campus, junioarele si senioarele au avut Girls’s night cu teacher Cristiana iar baietii au jucat fotbal.

Duminica am vizitat Londra, Tower of London, insotiti de Steve, ghidul local, de la care am aflat informatii despre bijuteriile regale si despre evenimente importante din istoria Angliei. In cea dea doua parte a zilei am fost la shopping la cel mai mare mall din UK, Westfield Stratford Mall. La intoarcere, am oprit in Beaconfield, unde am luat cina. Odata ajunsi la cazare ne-am pregatit pentru o noua saptamana.

Vom reveni curand cu poze de la activitatile viitoare.

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Bromsgrove, puteti accesa si albumul foto Facebook si cel Google Photos, care va fi actualizat pe parcursul taberei cu noi fotografii!